Εικόνες από την σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Αρκαδία (pics)

Εικόνες από την σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Αρκαδία (pics)

Ιούνιος 25, 2016 - 21:04
1 σχόλια

Όλα τα ρεπορτάζ με τα προβλήματα στην Αρκαδία

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει εδώ και λίγες ώρες την Αρκαδία με αρκετά προβλήματα σε Εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας, στην Τρίπολη, τη Μεγαλόπολη και τη Γορτυνία.

Δείτε εδώ τα ρεπορτάζ με τα προβλήματα:

Κατέρρευσε τμήμα οροφής κέντρου δεξιώσεων στην Τρίπολη

Σε χείμαρρο μετατράπηκαν οι δρόμοι της Τρίπολης (pics,vid)

Κλειστή η παλαιά Εθνική οδός Τρίπολης - Μεγαλόπολης

Εγκλωβισμένοι οδηγοί στη σήραγγα Ραψομάτη λόγω σφοδρής χαλαζόπτωσης (pics)

Απίστευτη βροχή και κεραυνοί στην Τρίπολη (vid)

Έχει κλείσει από πέτρες και χώματα η εθνική οδός στο Ραψωμμάτη (pics,vid)

Δρόμος «ρούφηξε» αυτοκίνητο στην Τρίπολη

Έντονα καιρικά φαινόμενα στο χωριό Σέρβου (vid)

Πλημμύρισαν καταστήματα και υπόγεια στη Μεγαλόπολη (vid)

180 χιλιοστά βροχής σε τρεις περίπου ώρες στην Μεγαλόπολη

Συνεχής ενημέρωση

23.55 Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο δρόμο Τρίπολης - Σπάρτης. Με το πρώτο φως της ημέρας θα γίνει εκτίμηση του μεγέθους της ζημιάς.

23.15 Μηχανήματα έχουν φτάσει στη Μανθυρέα και κάνουν προσπάθειες να ανοίξουν τον δρόμο το συντομότερο.

23.10 Κεραυνός στο Βαλτεσινίκο Γορτυνίας! Η φωτογραφία ανήκει στο Melisses Cafe

22.45 Κλειστή η οδός Σόλωνος μετά από πλημμύρα. Προηγουμένως αυτοκίνητα που πέρασαν με ταχύτητα παρασύρθηκαν από το χείμαρρο και χτύπησαν παρκαρισμένα. Φωτογραφία της κ. Χ. Μποτσόνη.

22.40 Νέο ρεπορτάζ με την κατάσταση των δρόμων στην Τρίπολη. Δείτε εδώ.

22.35 Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Δήμος Μεγαλόπολης μετά από σύσκεψη στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης υπό τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, του Δημάρχου Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλου, του Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου Χαράλαμπου Χιώνη, του Αστυνομικού Διοικητή Μεγαλόπολης, στελεχών της ΔΕΗ, Δημοτικών Συμβούλων και Υπηρεσιακών Παραγόντων.

22:30 Λόγω της έντονης βροχόπτωσης στο Νομό Αρκαδίας, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 200 κλήσεις για αντλήσεις στην Μεγαλόπολη και 75 στην Τρίπολη.

Στη Μεγαλόπολη συγκροτήθηκαν 22 συνεργεία με 45 πυρστες, στην Τρίπολη 8 συνεργεία με 16 πυρστες ενώ από Αθήνα στέλνονται άλλες 23 αντλίες

22.25 Κατέρρευσε τμήμα της οροφής του γνωστού Κέντρου Δεξιώσεων κατά την διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης! Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός! Οι υπεύθυνοι του κέντρου καθαρίζουν και ελέγχουν την αίθουσα για να συνεχιστεί με ασφάλεια η γαμήλια δεξίωση! Περισσότερα εδώ.

22.20 Σε Χείμαρρο έχει μετατραπεί η οδός Καλαβρύτων στην Τρίπολη. Έκλεισε ο δρόμος στο χωριό Στενό στην παλιά εθνική όδο Τρίπολης - Ναυπλίου.

22.15 Οδηγοί μας ενημέρωσαν ότι τα φρεάτια μέσα της σύραγγα Ραψομμάτη είχαν "σκάσει" και δημιούργησαν συντριβάνια. Η πυροσβεστική άφηνε ένα ένα τα αυτοκίνητα με ιδιαίτερη προσοχή να περάσουν.

22.10 Ακόμα κλειστός ο δρόμος στην Μανθυρέα. Παράπονα από τους οδηγούς ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση. Κάποια αυτοκίνητα προσπάθησαν να πάνε μέσω Βλαχοκερασιάς στον δρόμο της Παλαιάς Εθνικής Τρίπολης Μεγαλόπολης αλλά και αυτός ο δρόμος δεν είναι σε καλή κατάσταση.

21.45 Όπως μας πληροφορούν οι οδηγοί που κινούνται στο οδικό δίκτυο της Τρίπολης, έχουν πλημμυρίσει πολλοί δρόμοι στην πόλη, ενώ το νερό ξεπερνά το ύψος των πεζοδρομίων σε πολλά σημεία, όπως στην οδό Αλέξανδρου Σούτσου. Ακόμη, το φανάρι στον ΙΝ Προφήτη Ηλία έχει «κολλήσει» στο κόκκινο, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ουρά και οι οδηγοί να μένουν ακινητοποιημένοι. Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς και γενικώς οι δημότες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.

21.30 Κλειστός ο δρόμος στην ΔΕΗ. Την φωτογραφία μας έστειλε ο Κ. Ξουρής.

21.00 Κατολίσθηση έχει προκαλέσει μεγάλο μποτιλιάρισμα στην επαρχειακή οδό Τρίπολης - Σπάρτης στο ύψος της Μανθυρέα. Μεγάλες ουρές έχουν σχηματιστεί από τα αυτοκίνητα. Εικόνες μου μας έστειλε η Λ.Μουργελά.

Ποτάμια τα νερά δίπλα από το δρόμο στη Μανθυρέα.

20.00 Περίπου 100 κλήσεις για άντληση υδάτων έχει δεχτεί η Πυροσβεστική στην Μεγαλόπολη.

Η εικόνα του άρθρου με τους κεραυνούς πάνω από την Τρίπολη δημοσιεύτηκε από τον Ανδρέα Μάλη στα social media.

Η παρακάτω εικόνα ανήκει στον Παναγιώτη Σίκαλη και τραβήχτηκε στην Τρίπολη σήμερα το απόγευμα:

 22:20 Πλημμύρισε οικία στην οδό Οπλαρχηγού Σεχιώτη και όχημα της Πυροσβεστικής πραγματοποιεί άντληση υδάτων.

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.