Επικαιρότητα

Latest

Εργασίες ανάπλασης στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης

Σύμφωνα με την απόφαση δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια του Δήμου μας στις 17 Αυγούστου, με Αριθ.

Περισσότερα

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Α.Ο. Τεγέας (pics,vid)

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν πραγματοποίησε ο Α.Ο. Τεγέας το απόγευμα της Δευτέρας 20 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας στην Τρίπολη.

Περισσότερα

«Σεργιάνι στην παράδοση» έκανε ο Θυρεάτης (pics)

Σε μια καταπληκτική βραδιά «Σεργιάνι στην Παράδοση» παραβρέθηκε ο σύλλογος μας την Παρασκευή 17 Αυγούστου στην Τεγέα στα πλαίσια εκδηλώσεων που έγιναν κατά την διάρκεια της εμποροπανήγυρης.

Περισσότερα

Ανασχηματισμός: Σενάρια εξόδου του Πάνου Σκουρλέτη

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια περί εξόδου του Πάνου Σκουρλέτη απο το Υπουργείο Εσωτερικών και «δυσμενούς μετάθεσης» του στο κόμμα

Περισσότερα

Διάγγελμα Τσίπρα για την έξοδο από το μνημόνιο

Ο Αλέξης Τσίπρας θα απευθύνει αύριο Τρίτη, διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό ανακοινώνοντας επισήμως το τέλος των προγραμμάτων δημοσιονομικής προσαρμογής.

Περισσότερα

Εργασίες συντήρησης στο Γήπεδο Μελιγούς από το ΔΣ του Ερμή (vid)

Εργασίες συντήρησης στο Γήπεδο Μελιγούς ενόψει της αρχής προετοιμασίας της ομάδας που αρχίζει την δευτέρα 6μμ έκαναν οι άτομα απο το Δ.Σ του Ερμή.

Έγινε καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου αλλά και των αποδυτηρίων.

Περισσότερα

Πανηγυρίζει ο ΙΝ Κοιμήσεως της Θεοτόκου Τσεμπερούς

Τήν 23ην Αὐγούστου 2018 πανηγυρίζει μέ κάθε μεγαλοπρέπεια ὁ Ἱερός Ναός Κοιμήσεως τῆς Θεοτόκου Τσεμπεροῦς εἰς τό Δημοτικό Διαμέρισμα Πάπαρι τοῦ Δήμου Βαλτετσίου.

Τό πρόγραμμα τῶν ἑορταστικῶν ἐκδηλώσεων ἔχει ὡς ἀκολούθως:

Περισσότερα

Γλέντι και συγκίνηση στο reunion των αποφοίτων 1966 στο Άστρος (pics)

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές βίωσαν προχθές όσοι παραβρέθηκαν σε γνωστή ταβέρνα στο Άστρος για να συμμετάσχουν σε μια συναισθηματικά φορτισμένη βραδιά. Απόφοιτοι των σχολείων της περιοχής μας του έτους 1966 πραγματοποίησαν reunion.

Περισσότερα

Παράνομη χρήση της επωνυμίας «ΕΛΤΑ» μέσω μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι δεν αποστέλλουν μηνύματα κινητής τηλεφωνίας (SMS) που παραπέμπουν σε ιστοσελίδες μέσω των οποίων ζητούνται από τους πελάτες αριθμός κάρτας και pin.

Περισσότερα

Η Βλαχέρνα διασώζει την παράδοσή της

Η προσπάθεια για την διάσωση της παράδοσης του χωριού μας, συνεχίζεται.

Περισσότερα

Σελίδες