Ειδική συνεδρίαση για τα απορρίμματα ζητεί ο Νικολάου

Ειδική συνεδρίαση για τα απορρίμματα ζητεί ο Νικολάου

Οκτώβριος 24, 2016 - 21:37
2 σχόλια

Ο κ. Νικολάου, από την πλευρά του, κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, έθιξε το ζήτημα του μνημείου του Αγίου Νικόλα, στην περιοχή πάνω από το Στρατόπεδο της Τρίπολης, σημειώνοντας ότι έχουν γίνει κάποιες φθορές, η αποκατάσταση των οποίων θα κοστίσει 1.100 ευρώ, τονίζοντας ότι το θέμα έχει χρονίσει και θα πρέπει να λυθεί.

Ως προς το θέμα που έθιξε ο κ. Τσιαμούλος σχετικά με την έλλειψη θρανίων και καθισμάτων στο 10ο Δημοτικό Σχολείο, ο κ. Νικολάου απάντησε ότι είναι ζήτημα του κράτους και όχι του Δήμου να το επιλύσει και ότι εκεί πρέπει να στραφούν οι διεκδικήσεις.

Τέλος, επανέλαβε τις δηλώσεις του κ. Τατούλη ότι σε λίγες ημέρες θα υπογραφεί ο ΠΕΣΔΑ της Περιφέρειας για τα απορρίμματα, ενώ για ακόμα μία φορά ζήτησε μια ειδική συνεδρίαση για τα απορρίμματα.
 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΕΣΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ

Τι διαφορά έχει το ΚΚΕ εξ νυν ΚΚΕ, με το ΚΚΕ εσ νυν Σύριζα; (έτσι τα ονόμαζαν μετά την επταετία στο ξεκίνημα της μεταπολίτευσης) . Ο ευρών δεν αμειφθήσεται!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.