Είδε Αρκαδικό ο Καστρίτης

Είδε Αρκαδικό ο Καστρίτης

Απρίλιος 29, 2017 - 20:20
0 σχόλια

Ο Γιάννης Καστρίτης βρίσκεται στην Τρίπολη και δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο ΔΑΚ Τρίπολης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Αρκαδικού με το Ψυχικό για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Ανδρών.

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά με τα Τρίκαλα στην Basket League ο Γιάννης Καστρίτης επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και περιμένει πλέον να βρει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του σε ομάδα επίσης του κορυφαίου Ελληνικού πρωταθλήματος μετά το διαζύγιο με τα Τρίκαλα.

Η παρουσία του Γιάννη Καστρίτη όπως ήταν  αμυνόμενο δεν πέρασε απαρατήρητη με τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες να του ΔΑΚ Τρίπολης να χειροκροτούν και να αποθεώνουν τον νεαρό coach και να σπεύδουν να τον χαιρετίσουν.

Ο Γιάννης Καστρίτης παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προσπάθεια της πρώην του ομάδας  ζώντας την κάθε στιγμή του αγώνα έντονα που βρήκε νικητή τον ΣΕΦΑ.

Μάλιστα ο Γιάννης Καστρίτης είχε και ένα ιδιαίτερο τετ α τετ με τον Γιώργο Κοψαύτη αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον αρχηγό του Αρκαδικού να χαιρετά τον πρώην προπονητή του που μαζί έγραψαν μεγάλες στιγμές με τον ΣΕΦΑ.

Τέλος  η επιστροφή του Γιάννη Καστρίτη στο ΔΑΚ Τρίπολης ήταν στον αγώνα με το Ψυχικό με το οποίο δύο χρόνια πριν ο Αρκαδικός κλείδωσε την άνοδο του στην Basket League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.