Το «Έι, εσείς οι απ' έξω!» ζωντανεύει στον Σταθμό ΟΣΕ Τρίπολης (pics)

Το «Έι, εσείς οι απ' έξω!» ζωντανεύει στον Σταθμό ΟΣΕ Τρίπολης (pics)

Αύγουστος 27, 2016 - 12:03
1 σχόλια

Φώτα, ήχος, τελευταία πρόβα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στον Σταθμό ΟΣΕ Τρίπολης και όλα είναι έτοιμα για την παράσταση του έργου «Έι, εσείς οι απ' έξω!» της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης σε αυτόν τον ξεχωριστό εξωτερικό χώρο.

Βρεθήκαμε στην πρόβα τζενεράλε της ομάδας και στην ψύχρα του άδειου σταθμού της Τρίπολης. Στις ράγες του αντί για τα τρένα, που έχουν από χρόνια σταματήσει να περνούν, έχει στηθεί η σκηνή, ενώ εκατέρωθεν αυτής έχουν διαμορφωθεί οι χώροι για τους θεατές.

Ο βραδινός αέρας, το σκοτάδι του ουρανού, η ερημιά του σταθμού και τα παρατημένα βαγόνια, τα ρολόγια στον χώρο επιβίβασης και αποβίβασης που έχουν σταματήσει μοιάζουν ιδανικό σκηνικό για την ιστορία που θα παρακολουθήσετε την Κυριακή το βράδυ στις 21:15.

Η παράσταση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης και είναι ενταγμένη στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ 2016.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Στην Αμερική, τη δεκαετία του ’30, σε μια κωμόπολη του Τέξας, ένας νέος βρίσκεται φυλακισμένος κατηγορούμενος για πράξεις που δεν έχει κάνει.
Θύμα της τυχοδιωκτικής ζωής του ο ίδιος, γνωρίζει μέσα στη φυλακή μια νεαρή υπάλληλο, θύμα της οικογένειάς της και της κοινωνίας. Ο ένας μοιάζει να είναι η τελευταία ελπίδα του άλλου και θα προσπαθήσουν να αποδράσουν από ένα τέλος που μοιάζει αναπόφευκτο.

Το έργο αποτελεί και μια πρώτη απόπειρα της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης στο «κυκλικό θέατρο», καθώς, μέρος των θεατών, τοποθετείται περιμετρικά της σκηνής.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Ηλιόπουλος
Σκηνογραφία: Βαγγέλης Κασσαβέτης
Φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος
Κοστούμια: Εύα Γαλανιάδη
Μουσική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σκιντζής
Παίζουν: Δελής Μαρίνος, Δουρίδα Ελένη, Ηλιοπούλου Αλίκη, Καραμήντζος Δημήτρης, Σκιντζής Κωνσταντίνος
Είσοδος ελεύθερη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ζντανοί πάντως είναι οι "εργαζόμενοι" του ΟΣΕ με τα 3.000 plus στο νερό πού βολοδέρνουν μεταξύ Αλέξη, Παναγιώτη, Ζωής και Αρτέμη Σώρρα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.