Έχω στο Λονδίνο μια δουλειά…

Έχω στο Λονδίνο μια δουλειά…

Οκτώβριος 21, 2014 - 21:14
0 σχόλια

Τα Ευρωπαϊκό ταξίδι του Αστέρα  συνεχίζεται και η μεγάλη μέρα του αγώνα με την Τότεναμ πλησιάζει. Το Λονδίνο είναι ο επόμενος σταθμός στο ματς ορόσημο για την ιστορία της Αρκαδικής ομάδας και οι στιγμές που έρχονται είναι ιστορικές.

Οι φίλαθλοι του Αστέρα περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τον συγκεκριμένο αγώνα, η αναχώρηση για την Αγγλική πρωτεύουσα ξεκινάει και αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στις εξέδρες του «Γουάιτ Χάρτ Λέιν» το βράδυ της Πέμπτης 23/10 και να συμπαρασταθούν στις προσπάθειες των παιχτών του Στάικου Βεργέτη στον δύσκολο αγώνα με την Τότεναμ.

Η αποστολή του Αστέρα δεν θα είναι εύκολη κόντρα σε μια από τις καλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες της Αγγλίας που έχει την δυνατότητα να διαθέτει ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, όμως η μέχρι τώρα πορεία της Αρκαδικής ομάδας στην διοργάνωση έχει δείξει πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο κάνοντας συνεχόμενες υπερβάσεις.

Μετά την Κωνσταντινούπολη σειρά παίρνει το Λονδίνο όπου θα χτυπά η καρδιά της Αρκαδίας σε Αστεριανούς ρυθμούς. Η ιστορία γράφεται με «κιτρινομπλέ» γράμματα και  το υπέροχο ποδοσφαιρικό ταξίδι στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια  συνεχίζεται…

 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.