Τατούλης

«Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

«Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Μάρτιος 22, 2018 - 15:52
3 σχόλια

Ερωτηματικά προκαλεί η στάση της Περιφερειακής Αρχής για τα διαδραματιζόμενα και καταγγελλόμενα στην Π.Ε Μεσσηνίας.
Ούτε μια καταδίκη όσων καταγγέλθηκαν, προχώρησαν σε αποκεφαλισμούς Αντιπεριφερειαρχών και επίδειξη των ανακριτικών τους ικανοτήτων.

Πριν μια εβδομάδα με αφορμή τα όσα έγιναν με το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθούπολης τονίζαμε:
Αντί να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα των πλατιών λαϊκών στρωμάτων, ασχολούνται με το πολιτικό μέλλον του κ. Τατούλη, με τα πλασαρίσματα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με τα εσωτερικά προβλήματα της πάλαι ποτέ κραταιάς ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ της Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ.

Οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, τα πλατιά λαϊκά στρώματα δεν έχουν να περιμένουν τίποτα θετικό, από αυτούς που στην προμετωπίδα έχουν την πολιτική προσωπική τους επιβίωση και γι’ αυτό αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα.

Να τους εγκαταλείψουν μαζικά, να συμπορευτούν με το ΚΚΕ, με τις ταξικές ριζοσπαστικές δυνάμεις σε όλα τα επίπεδα, για να δυναμώσει ο αγώνας, η ελπίδα και η προοπτική.
Αυτές μας οι πολιτικές εκτιμήσεις ισχύουν και επιβεβαιώνονται από τα γεγονότα.

Εισήγηση Βαγγέλη Γούργαρη στη συνέντευξη.


3 Σχόλια

Θέλει το ΚΚΕ σύντροφε την εξουσία? Καλό θα είναι να έχουν λόγω άνθρωποι που δουλεύουν , του μόχθου και του μεροκάματου. Εσύ συν. βολευτηκες στο δημόσιο -και πολλοί αλλοι- με ρουσφέτια των πάλαι ποτέ ισχυρών Γιαννόπουλος κλπ. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει όταν σε μια κοινωνία σαν τη δική μας το κόμμα της εργατικής τάξης βολοδερνει στο 4με 5 τοις εκατό. Τον εαυτόν σας κοιταξατε και εσείς . Δεν δουλέψατε ποτέ και περάσατε όμορφα . Μόνο που αυτό είναι βαθύτατα ΑΝΤΙΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ.....

Μπράβο σύντροφε ! Δεν ξέρω που δουλεύεις , αλλά εγώ που δουλεύω σε ιδιωτικό τομέα ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει αυτό . Οι δήθεν Κομμουνιστές της Αρκαδίας , είναι τυχαίο ότι διορίστηκαν ζευγάρια στην ίδια υπηρεσία? Αδέρφια στην ΔΕΗ? Που δεν πήγαν ποτέ για δουλειά? Ο κόσμος είναι μικρός ειδικά στην επαρχία και τους ξέρει πολύ καλά, γι'αυτό τους μαυρίζει στις εκλογές. Ελάτε να τους γκρεμίσουμε από τις ισόβιες καρέκλες. Και αν στεναχωρησα κάποιους ας πιουν λίγο ξύδι. Μη τολμήσουν να πετάξουν λάσπη γιατί θα γράψω ονόματα και διευθύνσεις....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.