Έχασε η Κ-20 από την Ξάνθη

Έχασε η Κ-20 από την Ξάνθη

Δεκέμβριος 20, 2014 - 17:31
0 σχόλια

Η ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα ηττήθηκε σήμερα από την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης 1-3 το Σάββατο 20/12 στο βηθιτικό γήπεδο του συλλόγου παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο 60ο λεπτό με πλασέ του Βελισσάρη, μετά από ωραία μπαλιά του Παπαπέτρου.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού, ο Αστέρας έχασε δύο καλές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Τσόφλιο, με κορυφαία αυτή του 80ου λεπτού όταν στο τετ α τετ με τον Σταθάκη,  ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων απέκρουσε.

Ο Αστέρας δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του και ένα λεπτό αργότερα, η Ξάνθη ισοφάρισε 1-1 με σουτ του Μελισσόπουλου. Πριν καλά-καλά συνέλθουν οι παίκτες του Αστέρα, ο Λαζαρίδης στο 84’ έκανε το 1-2, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ορφανίδη.

Αστέρας: Στεφανίδης, Γογωνάς, Παπαγγελής (76′ Τσιώλης), Καστριτσέας, Βαζούκης, Κυριακόπουλος, Μηλιώτης, Βελισσάρης, Τσόφλιος, Συρεγγέλας (65′ Σαλαπάτας), Γκρόσιος (46′ Παπαπέτρου).
Ξάνθη: Σταθάκης, Ζώτος, Τουμαντζίδης, Χατζητερζόγλου, Προύντζος, Ορφανίδης, Φασίδης, Μήττας, Χατζής (65′ Ψέμματας), Λαζαρίδης, Μελισσόπουλος(85′ Βαφειάδης).

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.