Τατούλης

Εγκρίθηκε ο ηλεκτροφωτισμός και στο γήπεδο της Μελιγούς

Εγκρίθηκε ο ηλεκτροφωτισμός και στο γήπεδο της Μελιγούς

Ιούλιος 19, 2019 - 10:32
0 σχόλια

Εξίσου μια πολύ σημαντική βελτιωτική παρέμβαση εγκρίθηκε και αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά καθώς μετά το γήπεδο στο Λεβίδι ακόμα ένα γήπεδο της Αρκαδίας αναμένεται να ηλεκτροφωτιστεί και να αλλάξει ακόμα περισσότερο την εικόνα του προς το καλύτερο.

Μιλάμε για το γήπεδο της Μελιγούς το οποίο πέρασε και αυτό και εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο να προχωρήσουν τα έργα του ηλεκτροφωτισμού του με την σχετική απόφαση να βγαίνει μέσω σχετικής ανάρτησης και στο "διάυγεια". 

Έτσι λοιπόν και το γήπεδο της Μελιγούς αναμένεται να έχει πυλώνες φωτισμού και να ηλεκτροδοτηθεί γεγονός όπου και εδώ αποτελεί μια μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων της διοίκησης του Ερμή.

Πλέον απομένει η έναρξη των βελτιωτικών εργασιών στο γήπεδο της Μελιγούς για την ηλεκτροδότηση του. Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την ανάρτηση στο "διαύγεια". 
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.