Εγκρίθηκε η πρόσληψη προσωπικού στο ΝΠΔΔ Τρίπολης

Εγκρίθηκε η πρόσληψη προσωπικού στο ΝΠΔΔ Τρίπολης

Ιούλιος 21, 2018 - 20:21
0 σχόλια

Χορηγήθηκε η έγκριση προς το ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης για την πρόσληψη τριών ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών.

Οι ειδικότητες πρόσληψης των τριών (3) ατόμων ως εξής:

Ένα άτομο ειδικότητας ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
Δύο άτομα ειδικότητας ΔΕ Μαγείρων

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.2190/1994 όπως ισχύει και της παρ.2 του άρθρου 14 του Ν. 2190/2014 σε περίπτωση που η πρόσληψη αφορά σε εκπαιδευτικό –διδακτικό προσωπικό, για χρονική διάρκεια έως οκτώ μήνες από την ημερομηνία πρόσληψης ή έως 11 μήνες για τους Παιδικούς/Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μέ-σα σε αποκλειστική προθεσμία έξι (6) μηνών, από την έκδοση των εγκριτικών αποφάσεων της Ε-πιτροπής της αριθμ. ΠΥΣ (άρθρο 20 του Ν. 4305/2014).


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.