Εγκρίθηκαν 3.657 αιτήσεις γεωργικών συμβούλων από τον ΕΛΓΟ «Δήμητρα»

Εγκρίθηκαν 3.657 αιτήσεις γεωργικών συμβούλων από τον ΕΛΓΟ «Δήμητρα»

Αύγουστος 28, 2019 - 17:45
0 σχόλια

Σε 3.434 ανέρχονται οι αιτήσεις των φυσικών προσώπων, από τις συνολικά 3.657 υποβεβλημένες, που εγκρίθηκαν και θα λάβουν την πιστοποίηση ως Γεωργικοί Σύμβουλοι και θα εγγραφούν στο Μητρώο Γεωργικών Συμβούλων του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού, εγκρίθηκαν 2.042 αιτήσεις για τις θέσεις των Γεωπόνων, 80 για τις θέσεις των Κτηνιάτρων, 167 αιτήσεις για την ειδικότητα των Δασολόγων, 52 αιτήσεις Γεωλόγων, 152 αιτήσεις για τις θέσεις των Οικονομολόγων, 25 αιτήσεις Μηχανικών Περιβάλλοντος, 72 αιτήσεις για την ειδικότητα των Περιβαλλοντολόγων, 777 αιτήσεις Τεχνολόγων Γεωπονίας, 56 αιτήσεις για την ειδικότητα των Τεχνολόγων Δασοπονίας και 11 αιτήσεις για την ειδικότητα των Οινολόγων.

Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.elgo.gr) μόνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης των ενδιαφερομένων, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν και με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Τονίζεται πως οι απορριφθέντες μπορούν να ασκήσουν ένσταση στον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα του οργανισμού έως και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων θα πραγματοποιηθεί το εισαγωγικό πρόγραμμα επιμόρφωσης με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως ασύγχρονης εκπαίδευσης (e-learning), για την έναρξη υλοποίησης του οποίου θα ενημερωθούν οι επιτυχόντες με νεότερη ανακοίνωσή μας. Οι συμμετέχοντες θα αξιολογηθούν με γραπτές εξετάσεις και οι επιτυχόντες θα εγγραφούν στο Μητρώο Γεωργικών Συμβούλων του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.