Εγκλωβισμένοι οδηγοί για 4 ώρες στο Μαυρίκι (pics)

Εγκλωβισμένοι οδηγοί για 4 ώρες στο Μαυρίκι (pics)

Δεκέμβριος 22, 2017 - 21:23
7 σχόλια

Και μια τρίτεκνη οικογένεια με μικρό μωρό

Τουλάχιστον τέσσερις ώρες έμειναν εγκλωβισμένα έξι αυτοκίνητα στο δρόμο προς το Μαυρίκι, στο ένα μάλιστα εκ των οποίων υπήρχε μια τρίτεκνη οικογένεια με μικρό μωρό! Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των οδηγών, ένα μικρό όχημα του Δήμου Τρίπολης προσπαθούσε να ανοίξει το δρόμο χωρίς αποτέλεσμα, το οποίο μάλιστα έπαθε βλάβη, με τα αυτοκίνητα να εγκλωβίζονται στο δρόμο.

Όσο περνούσε η ώρα η θερμοκρασία έπεφτε και η κατάσταση χειροτέρευε και οι οδηγοί στις 19:30 κάλεσαν την πυροσβεστική όπου με άμεση επέμβασή της με τρία οχήματα για αυτές τις περιπτώσεις μετέφερε τους εγκλωβισμένους στο χωριό με δύο δρομολόγια!

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Καλα δεν καλουσατε τον Σωτηρακη με τον στολο του? Αντε ρε σωτηρακη και βγαλε ενα βιντεο να σε δουμε εν ωρα δρασης μηπως παρεις κανα ψηφο.

Διασωση απο τον Μητσο και απο τον Σωτηρακη .Το Μαυρικι για οσους δεν γνωριζουν ειναι στο δημο Τριπολης για αυτο το εχουν παρει επανω τους .Ανυπαρκτοι και ο Δημος και η περιφερεια,μονο μεγαλα λογια.

Γιατί να διαμρτύρεται κάποιος που πήγε μέσα στα χιόνια χωρίς αλυσίδες; Η περιφέρεια του φταίει και ο δήμος ;

Α,μεγάλε,μη μας το χαλάς !! Εδώ φταίνε πάντα οι άλλοι !!! Ο Μήτσος,ο Σώτος,ο Γιάννης,ο Νίκος,ο Δήμος,η Περιφέρεια,η Τροχαία,τα φανάρια.........ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ !!!!!

Θα ειχε διαβασει δηλωσεις του Σωτηρακη οτι ο δημος ειναι ετοιμος να αντιμετωπιση την κακοκαιρια οχι μονο στην πολη της Τριπολης αλλα και στα χωρια του δημου.

8.48 εδω εκλεισε ολοκληρη εθνικη αθηνων λαμιας ,ο καθενας εδω γραφει τη παπαρια του,αντι να δουμε την αληθεια με τα ματια,και να πουμε,οτι το κρατος εχει κοψει σχεδον τα παντα σε δημους (ειδικα) και αλλους,και ολοι οι δημοι προσπαθουν με οτι μεσο εχουν (οκ εδω να πω οτι η δημοτικη αρχη του παυλη ειναι στη κοσμαρα της ) αλλα παντα μας φταιει ο ΑΛΛΟΣ και οχι εμεις ,ελεος ρεεεεεεεεεεεε

α ρε το Μαυρικι Αρκαδιας χωρις αλυσιδες και κολλησαν σαν να λεμε κανενα προαστιο στην Αγγλια απο το πολυ καβαλημα καλαμιου εχετε χασει τη μπαλα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.