Εγκατάσταση inverter και πίνακα στη γεώτρηση του Συνδέσμου στο Άστρος

Εγκατάσταση inverter και πίνακα στη γεώτρηση του Συνδέσμου στο Άστρος

Μάρτιος 23, 2017 - 10:59
0 σχόλια

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας διακηρύττει ότι εκτίθεται σε συνοπτικό διαγωνισμό η προμήθεια και εγκατάσταση inverter και πίνακα στη γεώτρηση του Συνδέσμου στο Άστρος με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας είναι (13.206,00) € συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντως Φ.Π.Α. 24 %. Για την υλοποίηση της ανωτέρω προμήθειας, έχει εκδοθεί η υπ’ αριθμ. Γ 30 / 06-03-2017 (ΑΔΑ: ΩΓΜΖΟΡΓ4 - ΕΓΚ) Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης, βάσει του Π.Δ. 80/2016. 

Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής την 4η Απριλίου 2017, ημέρα Τρίτη. Ώρες έναρξης και λήξης αποδοχής προσφορών 10.00 π.μ. και 11.00 π.μ. αντίστοιχα. 

Οι προσφορές με όλα τα απαραίτητα στοιχεία θα σταλούν ή θα κατατεθούν στη ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας μέχρι την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της διενέργειας διαγωνισμού ή θα κατατεθούν αυτοπροσώπως ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. 

Οι δικαιούχοι συμμετοχής στον διαγωνισμό πρέπει να ασκούν δραστηριότητα συναφή με την ανωτέρω προμήθεια. Εγγυητική συμμετοχής στο διαγωνισμό δεν απαιτείται. 

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στα γραφεία της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος Αρκαδίας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο Πρόεδρος

Βλάχος Χρήστος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.