Έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής σε φωτιά στην Ζώνη Μεγαλόπολης (pics)

Έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής σε φωτιά στην Ζώνη Μεγαλόπολης (pics)

Οκτώβριος 13, 2017 - 22:32
0 σχόλια

Χτύπησαν συναγερμό οι καμπάνες της εκκλησίας στη Ζώνη εχθές το απόγευμα.

Στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του συγχωριανού μας Παναγιώτη Βουρνάζου, με χαμηλή βλάστηση, εκδηλώθηκε πυρκαγιά και με τη βοήθεια του αέρα που φυσούσε, η φωτιά γρήγορα πήρε έκταση κυρίως στην κάτω πλευρά του οικοπέδου προς το Βοϊδίνο. Ευτυχώς με την έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής αλλά και την άμεση κινητοποίηση των κατοίκων του χωριού και κυρίως μελών του Συλλόγου μας, η φωτιά έσβησε χωρίς να προξενήσει ιδιαίτερες ζημιές. Ας είμαστε όλοι προσεκτικοί και κάτι τέτοιες στιγμές να μας γίνονται μαθήματα γιατί ο καθένας πρέπει να στηρίζει τον άλλο, να νοιαζόμαστε για τον καθένα στο χωριό και όχι να  βρίσκουμε ασήμαντες αφορμές για ταπεινές αντιπαλότητες…

Οι συνέπειες θα ήταν τραγικές -αν όπως είχε προγραμματιστεί- η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Δήμου μας μεταφερόταν σε άλλη πόλη, αφού ο χρόνος αντιμετώπισης δε θα ήταν τόσο άμεσος.

Από το zounati.wordpress.com

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.