Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Πρόσωπον - Βλέμμα - Έρως - Μύθος» του Δημήτρη Ταλαγάνη (pics,vid)

Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Πρόσωπον - Βλέμμα - Έρως - Μύθος» του Δημήτρη Ταλαγάνη (pics,vid)

Σεπτέμβριος 19, 2018 - 12:45
0 σχόλια

Tα εγκαίνια της έκθεσης υπό τον τίτλο «Πρόσωπον - Βλέμμα - Έως - Μύθος» του σπουδαίου εικαστικού Δημήτρη Ταλαγάνη πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα τέχνης «Κούρος» στην Τρίπολη.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 197 χρόνια από την Άλωση της Τριπολιτσάς και θα διαρκέσει έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η έκθεση αυτή αποτελεί την αφετηρία ενός κύκλου εκθέσεων που θα γίνουν στην Τρίπολη και στο Ναύπλιο με τίτλο «Ελλήνων Οδύσσεια, Τρίπολη η δική μου Ιθάκη» και σηματοδοτεί τα 30 χρόνια λειτουργίας της αίθουσας τέχνης «Κούρος»  η οποία έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πολιτιστική ανάταση του τόπου μας.

Πριν από το καλωσόρισμα του καλλιτέχνη, χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η κυρία Πλατανίτη πρόεδρος  του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας - Παράρτημα Αρκαδίας, και ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Πρόσωπον - Βλέμμα - Έρως - Μύθος» του Δημήτρη Ταλαγάνη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.