Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ στην Τρίπολη (pics,vid)

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούνιος 28, 2019 - 23:22
23 σχόλια

Με την καθιερωμένη τελετή αγιασμού και τους χαιρετισμούς από τα παρόντα μέλη του ψηφοδελτίου πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, στην Τρίπολη , επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Μηνύματα νίκης επικράτησαν και αισιοδοξίας ότι στις 7 Ιουλίου η Αρκαδία θα έχει δύο «μπλε» έδρες.

Αρχικά ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Αρκαδίας, Τίμος Κατσίπος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση,  έστειλε μήνυμα νίκης σημειώνοντας « ήρθε η ώρα να γίνει η Ελλάδα ξανά γαλάζια, ήρθε η ώρα για ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, με ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στον Κυριακό Μητσοτάκη»

Έπειτα στο βήμα ανέβηκαν οι υποψήφιοι, οι οποίοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα νίκης.

Πρώτη μίλησε η  Παπαηλίου Βάλυ και είπε «τα παιδιά μας θέλουμε να μεγαλώνουν σε μια χώρα με ασφάλεια, στις 7 Ιουλίου να συμμετέχουμε στις κρίσιμες εκλογές, εμείς οι ίδιοι διαμορφώνουμε τις τύχες μας, να μην απέχουμε από τις εκλογές. Το μέλλον καθορίζεται από εμάς τους ίδιους.»

Το μήνυμα της κυρίας Λυτρίβη Ιωάννας ήταν να δοθεί αυτοδύναμη κυβέρνηση στην Νέα Δημοκρατία για να μην μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο κ. Κατσίρης Ιωάννης. Ο κ. Κατσίρης αφού καλωσόρισε τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, μίλησε για την 7η Ιουλίου η οποία θα είναι μια μέρα στην οποία νέα κυβέρνηση θα είναι η Νέα Δημοκρατία η οποία, όπως τόνισε θα βάλει ένα τέλος στο ψέμα του ΣΥΡΙΖΑ

Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για τον τόπο που μας αξίζει, αξίζουμε καλύτερα, είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα. Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη μάχη , υπερήφανοι Αρκάδες , είμαστε αποφασισμένοι, ενωμένοι και θα τους νικήσουμε

Ο κ. Γιαννακόπουλος Νικόλαος είπε  «έχω πλάνο και όλοι εμείς που ακολουθούμε στα χνάρια του κ. Καλτεζιώτη του κ. Κωστόπουλο τον κ. Τατούλη, όλοι εμείς που μας τίμησε ο κ. Μητσοτάκης θα είμαστε μια γροθιά και ενωμένοι της επόμενη μέρα»

Τελευταίος ο βουλευτής Αρκαδίας  κ. Βλάσης Κωνσταντίνος με την σειρά του κάλεσε τους Αρκάδες να στηρίξουν την παράταξη και να αναδείξουν πρωθυπουργό του Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το ψηφοδέλτιο μας είναι ανανεωμένο ποιοτικά και οι τέσσερις συνάδελφοι μου είναι άνθρωποι της κοινωνίας που έχουν μοχθήσει και διεκδικούν την ψήφο σας με το κούτελο καθαρό

Ο κ. Βλάσης πριν δώσει τον λόγο στον κεντρικό ομιλητή, είπε «κανένας εφησυχασμός, κανείς από εμάς εδώ δεν πρέπει να καθίσει καθόλου, χρέος μας να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να μετατρέψουμε τον τόπο μας, από τόπο καταγωγής σε τόπο επιλογής»

​Ο κεντρικός ομιλητής Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης έκλεισε την εκδήλωση παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της παράταξης καλώντας τους πολίτες της χώρας να κάνουν σοφή επιλογή και να επιλέξουν την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριακό Μητσοτάκη.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ στην Τρίπολη


23 Σχόλια

Ως Αρκάς, αν χάσει ο Βλάσης θα είμαστε όλοι κερδισμένοι. Πρέπει να του δώσουμε να καταλάβει πως δεν τον χωράει ο τόπος και πως καλύτερη λύση γι' αυτόν είναι να πάει Καλαμάτα να πολιτευτεί

Δεν ηταν εγκαινεια... μνημοσυνο ηταν αυτο. Ουτε οι παραδοσιακοι δεξιοι δεν ηταν εκει ουτε ο Κωνσταντοπουλος ουτε ο Σωτηροπουλος ουτε οι υποψηφιοι στις Δημοτικες και Περιφερειακες ηταν. Μπραβο Κωστακη καλα τα καταφερες

Μια μικρή παρατήρηση. Για έναν λαό που ξεχνάει τόσο εύκολα όπως είναι ο Ελληνικός θα είναι σωστό οι αρθρογράφοι να υπενθυμίζουν στα άρθρα τους πως οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ευθύνονται για την 5η κατά σειρά χρεοκοπία μας σαν κράτος. Τα δυο αυτά Κόμματα, οι Τραπεζίτες, οι Καναλάρχες οι Εφοπλιστές & ο ΣΕΒ είναι λογικό να μη θέλουν να το θυμόμαστε, στο χέρι και με την ψήφο μας θα δείξουμε ότι οι Έλληνες πολίτες δεν είναι ηλίθιοι & δεν το ξεχνούν. Αν & εδώ που τα λεμέ τα κανάλια μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους…. όμως αργά ή γρήγορα θα τελειώσουν & οι τελευταίες αυταπάτες.

Τα έχει «δώσει όλα» για την δίκη του συγκέντρωση «να φανεί η διαφορά του αρκαδάρχη» που είναι πολυσυλλεκτικός φέρνει πασοκικους ψήφους !!;;;;; γιαυτο ο Νίκας πήρε λιγότερους ψήφους και από τους Συριζαίους στην Αρκαδία

Βάζουμε σταυρό σε οποιονδήποτε άλλο ΝΔκράτη υποψήφιο , εκτός Βλάσση (μπας και βάλει μυαλό)

Σκανδαλίζομαι πραγματικά…. σε αυτές τις εκλογές.... μα τον Αλλάχ.... λέω να ψηφίσω Μητσοτάκη! 1ον για να βγει αυτοδύναμος. Και 2ον και σημαντικότερο για να εξαϋλωθούν οι τελευταίες εναπομείναντες αυταπάτες στην μικροαστική - εργατική τάξη αυτής της απελπισμένης χώρας. 1000 χρόνια να κυβερνήσει συνεχόμενα η Νέα Δημοκρατία μόνο καταστροφές και χρεοκοπίες θα ζήσουμε σαν λαός. Κουΐζ: Πόσοι Μητσοτάκηδες & Καραμαλήδες θα κυβερνήσουν σε 1000 χρόνια; Ένα χρεοκοπημένο κόμμα μόνο από χρεοκοπίες ξέρει.

Α, ρε Νέα Δημοκρατία, πώς σε κατάντησαν κάποια τσουτσέκια που το συγγενικό τους περιβάλλον κατά το παρελθόν σε περιέφερε σε φέρετρα..

Φέρανε τον γόνο του Κεφαλογιαννέικου για τον οποίο έχει ζητήσει την άρση της ασυλίας του το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο γιατί έκλεβε τους μισθούς των συνεργατών του. Αυτους θέλετε να σας κυβερνήσουν. Συγχαρητήρια

Θλίψη ο Βλάσης και ντροπή για την παράταξη. Το μήνυμα πρέπει να φτάσει και να είναι ηχηρό. Εγώ θα ψηφίσω τη Λυτρίβη. Δεν την ήξερα, δεν την ξέρω, αλλά τα αυθόρμητα λόγια της στο μικρόφωνο, μου έδειξαν μια σεμνή αλλά δυναμική και συγκροτημένη νέα γυναίκα επιστήμονα, με θάρρος, μαχητικότητα, σωστό λόγο και σοβαρότητα. Εναλλακτικά, ψηφίστε οποιονδήποτε άλλο εκτός του γελοίου βουλευτή. Οι πιο θυμωμένοι και αδιάλλακτοι, μπορείτε και να το ακυρώσετε με ένα μεγάλο «ΒΛΑΣΗΣ» επάνω ή 4 σταυρούς σε όλους τους άλλους. Ακόμη και η Βάλυ, καλύτερη είναι από τον άθλιο Βλασάκο

Οτιδήποτε άλλο πέραν των πολλών σταυρών καθιστά το ψηφοδέλτιο άκυρο. Για το κόμμα μετράει μόνο εφόσον δεν φέρει σταυρό ή και περισσότερους του ενός. Αλλά μόνο σταυρούς!

@ αSTOIXOίωτο: οι εναπομείνασες απάτες και οι εναπομείναντες απατεώνες που περιφέρουν την μειονεξία τους ως προσόν απέναντι στα ολοκληρωτικά μηδενικά που μαγεύονται, τελειώνουν.

STOIXOS 14:37 Αν είναι και "εναπομείναντες" οι αυταπάτες, πάω πάσο και δεν ξαναμιλάω. Ο αυταπάτης, του αυταπάτη..

1ον όταν ο φιλελες Μητσοτάκης μας παρουσιάσει τα νέα καταστροφικά μετρά σε εργασία, ασφαλιστικό, κράτος πρόνοιας και οικονομία προφασιζόμενος την άθλια διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τότε να σας δω χαχανούλιδες!!!!! Εκεί θα τελειώσουν και οι Αυταπάτες σας. Εκεί θα σας πάρουν και τα τζιπ που κυκλοφορείτε ανεγκέφαλα-αμόρφωτα κομματόσκυλα! 2ον Όταν καεί και αυτός ο αστοιχείωτος “άριστος” φιλελές τι θα λέτε σε μια Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ; Λοιπόν Όλοι Μητσοτάκη για μια καταστροφή εδώ και τώρα!!!! Να γράψουμε και ένα επίκαιρο σύνθημα. ΛΑΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ!

Ωρε γιατί δεν είναι στις φωτογραφίες ο Κοσμιδης, βαλασοπουλος και τα άλλα πρωτοπαληκαρα που σηκωσαν σημαία στο ΝΙΚΑ? *** όλοι σας!! Μακριά από ΝΔ με τους ανθρώπους αυτούς.

@15:30 - Καταρχάς μάθε το ελληνικό σημείο στίξης για την ερώτηση. Πέρα ότι είναι λάθος η χρήση του αγγλικού ερωτηματικού, είναι πολύ πιο εύκολο να πληκτρολογήσεις το σωστό (Ελληνικό) σημείο στίξης. Δεν χρειάζεται συνδυασμό πλήκτρων. Όσο αφορά την ουσία αυτού που γράφεις, επειδή είμαι δεξιός φιλελεύθερος δεν είμαι άνθρωπος; Κόψε τον Βαξεβάνη, σε χαλάει.

@19:34 - Ο γιατρός συνιστά για θεραπεία σου, να βλέπεις δύο φορές καθημερινά την συνέντευξη του Κύρκου στον Παπαχελά. Πρωί, βράδυ για 6 μήνες. Μετά θα γίνει επανεκτίμηση.

Παύλο στην ερώτηση πιο κόμμα είναι χρεοκοπημένο και ευθύνεται για την δικιά μας χρεοκοπία αν η απάντηση σου δεν Νέα Δημοκρατία-ΠΑΣΟΚ τότε βρες ποιος χρειάζεται γιατρό αριστοτεμπελάκο. Ποιο κόμμα είπες ότι θα ψηφήσεις;

STOIXOS αν δεν ξέχναγες το όμικρον στο "πιο" και δεν έγραφες το "ψηφίσεις" με ήτα δεν θα έδινες την ευκαιρία στον γλίτσα να σου απαντήσει πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα.

Να κι οΣΤΟΚΟΣ... τελευταία μέρα εργασίας σήμερα!! Από Δευτέρα σφίγγουν τα πράγματα. Καλή συνέχεια στο λάσπωμα.

20:35 Μη περιμένεις τίποτα σοβαρό από κομματικούς τεμπελοανεγκέφαλους. Τους έχουν για ψηφάλακια και αυτοί καμαρώνουν!!! Οι θεούσες των κομμάτων και των Αγορών! Περιμένουν εξτασιασμένοι την ανάπτυξη που τους έταξε ο οφφσοράκια ο Μητσοτάκης. Είναι η ίδια ανάπτυξη που για δεκαετίες έταζαν Νέα Δημοκρατία-ΠΑΣΟΚ αλλά στο τέλος μας πρόσφεραν μια καταστροφή, μια χρεοκοπία. Θα ξαναδώσουν δις στις τράπεζες, θα διαλύσουν εντελώς το ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις, θα δουλεύουμε (όσοι έχουμε δουλειά) 7ημερα και όλα αυτά τά λένε ανάπτυξη τα κωθώνια!!! Ούτε τα βασικά!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.