Εγκαίνια της έκθεσης «Μυθική Πελοπόννησος» (photos&video)

Εγκαίνια της έκθεσης «Μυθική Πελοπόννησος» (photos&video)

Δεκέμβριος 06, 2013 - 00:11

Τις πύλες της άνοιξε η έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού «Μυθική Πελοπόννησος» που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πλατεία Κλαυθμώνος, από 5 έως 8 Δεκεμβρίου 2013. Παρά το τσουχτερό κρύο, αρκετός κόσμος παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης για να γνωρίσει αλλά και να αγοράσει παραδοσιακά προϊόντα από την Πελοπόννησο.

Στα βίντεο που ακολουθούν παρακολουθήστε την ικανοποίηση των παραγωγών για την έκθεση, καθώς η κίνηση αυτή τους βοηθά να διαφημίσουν τα προϊόντα τους στους καταναλωτές. Αρκετοί μάλιστα ζήτησαν να διοργανωθούν και άλλες παρόμοιες εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στην έκθεση παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες Βαγγέλη Γιαννακούρα και Ντίνα Νικολάκου, ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, ο δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας αλλά και δήμαρχοι της Πελοποννήσου στηρίζοντας την προσπάθεια αυτή.

Ο κ. Τατούλης συνομίλησε με τους παραγωγούς και τους επιχειρηματίες ακούγοντας τις απόψεις τους για ακόμα καλύτερες κινήσεις στο μέλλον.

Δείτε πλάνα από την έκθεση, τις δηλώσεις Δημάρχων και Παραγωγών και τους παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά συγκροτήματα της Λακωνίας και τη Μεσσηνίας στα βίντεο που ακολουθούν.

Video: 

youtube://v/lqjI5Snj6V4

youtube://v/igp64XvMLqc

Προηγούμενο άρθρο
Το οροπέδιο της Τρίπολης