Εγκαίνια πεζοπορίας στο Hermes Trail (pics)

Εγκαίνια πεζοπορίας στο Hermes Trail (pics)

Ιούνιος 22, 2020 - 22:12
1 σχόλια

Χθες Κυριακή 21 Ιουνίου ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Χάρης Βυτινιώτης συμμετείχαν στα εγκαίνια της πεζοπορίας 6 χιλιομέτρων στο HermesTrail στην ορεινή Κορινθία.

Το HermesTrail, αποτελεί δίκτυο μονοπατιών μήκους περί τα 80 χιλιόμετρα, στην διαδρομή Δερβένι, Ζάχολι, Σαραντάπηχο, Ανω – Κάτω Ταρσό, Φενεό, Αγιο Νικόλαο, Αετοφωλιά, Μάδαρο, Λίμνη Δόξα, πηγή Κέρκενα, Πανόραμα, Αρχαία Φενεό, Βίλλια, Στενό και Γκούρα, μέσα από την οποία αναδεικνύεται η μοναδική φυσική ομορφιά του τόπου.

Είναι μέρος του συνολικού μήκους πάνω από 1.000 χιλιόμετρα  δικτύου πεζοπορικών διαδρομών της Πελοποννήσου, το οποίο επιχορήγησαν η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας προκειμένου με τη συμμετοχή φίλων της πεζοπορίας σε τέτοιου είδους δράσεις να καταστεί ευρέως γνωστό το έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα και να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής της ορεινής Κορινθίας αλλά και γενικά της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Τ. Γκιολής συμμετέχοντας με πλήθος πεζοπόρων στη διαδρομή μίλησε για τη μοναδική εμπειρία και χαρακτηριστικά τόνισε:

«Αγαπάμε την Κορινθία μας, ενώνουμε με μονοπάτια τον τόπο μας στην Πελοπόννησο και ευχαριστούμε την περιφερειακή Αρχή του Παναγιώτη Νίκα όπου ανοίγει δρόμους».

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ........ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κ. ΓΚΙΟΛΗ ΚΑΙ Κ. ΝΙΚΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.