Εγκαίνια νέου τμήματος Βρεφικής Φροντίδας στη Δημοτική Επιχείρηση Μεγαλόπολης

Εγκαίνια νέου τμήματος Βρεφικής Φροντίδας στη Δημοτική Επιχείρηση Μεγαλόπολης

Οκτώβριος 17, 2018 - 19:01
0 σχόλια

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου τμήματος Βρεφικής Φροντίδας στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Μεγαλόπολης.

Στην τελετή των εγκαινίων αναμένεται να παραβρεθεί και η αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου.

Να σας αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι στα τέλη  Ιουνίου του 2018 ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Ιωάννης Μπάζιος εισηγήθηκε στο Δ.Σ. την υποβολή πρότασης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεγαλόπολης στο πρόγραμμα χρηματοδότησης για την δημιουργία του νέου τμήματος.

Το συμβούλιο έκανε ομόφωνα δεκτή την εισήγηση , η πρόταση τελικά έγινε δεκτή και χρηματοδοτήθηκε. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος και οι υπάλληλοι της επιχείρησης, έτρεξαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και το νέο τμήμα παραδίδεται για χρήση στους δημότες.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσιος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την τελετή των εγκαινίων και ευχαρίστησε τον Γιάννη Μπάζιο, τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και το προσωπικό της Δημοτικής Επιχείρησης που μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δημιούργησαν το νέο τμήμα Βρεφικής Φροντίδας.

Το νέο αυτό τμήμα θα φιλοξενήσει βρέφη  έως 2.5 ετών , σε μια νέα αίθουσα που θα δέχεται περίπου 30 βρέφη. Ο συνολικός αριθμός φέτος που θα φιλοξενηθούν είναι 38 παιδιά άνω των 2.5 ετών, από 15 βρέφη που είχε, 27 έως 2.5 ετών, σύνολο 65 και ένα επιπλέον 10% δηλαδή 75 παιδιά.

(ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.