Εγκαίνια JYSK Τρίπολης με απίστευτες προσφορές - Πέμπτη 23 Μαΐου

Εγκαίνια JYSK Τρίπολης με απίστευτες προσφορές - Πέμπτη 23 Μαΐου

Μάιος 22, 2019 - 19:02
0 σχόλια

Η JYSK, (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ) η Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη για το σπίτι, τον ύπνο και τον κήπο, εγκαινιάζει την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 9 το πρωί το πρώτο της κατάστημα στην Τρίπολη (Ρήγα Φεραίου και Μουντζουροπούλου) φτάνοντας έτσι τα 25 καταστήματα στην Ελλάδα!

Η JYSK διαθέτει πάνω από 2700 καταστήματα σε 53 χώρες στον κόσμο και διανέμει ένα καινούργιο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ενώ σύντομα ένα κατάστημα JYSK θα είναι κοντά σε όλους τους Έλληνες καθώς η εταιρεία έχει ανακοινώσει πενταετές πλάνο με 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 200.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.4 αστέρια (με άριστα τα 5).

Τα εγκαίνια της JYSK στην Τρίπολη είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους κατοίκους της Τρίποληςαλλά και όλης της Αρκαδίας να επωφεληθούν από ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες προσφορές καθώς η εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα εβδομαδιαίο φυλλάδιο εγκαινίων αποκλειστικά για το νέο κατάστημα.

Δείτε το φυλλάδιο εγκαινίων 

Έπιπλα και είδη διακόσμησης σπιτιού και κήπου αλλά και χρηστικά είδη για το σπίτι και φυσικά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα λευκά είδη θα διατίθενται σε μοναδικές τιμές και είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί! 

 

Δείτε παρακάτω μερικές από τις μεγάλες προσφορές του φυλλαδίου εγκαινίων:

  • 25-50% σε όλα τα σαλόνια κήπου!
  • 20-60% σε όλες τις γλάστρες, τις ομπρέλες ηλίου, τα ηλιακά φώτα και τα φανάρια κήπου!
  • 20-60% σε όλα τα τραπέζια μέσης και τις καρέκλες τραπεζαρίας!
  • 20-60% σε όλα τα μαξιλάρια!
  • 20-60% σε όλα τα σετ παπλωματοθήκης, τα σεντόνια και σετ σεντονιών!
  • 20-60% σε όλες τις πετσέτες, τα μπουρνούζια και τα πατάκια μπάνιου!
  • 20-60% σε όλα τα διακοσμητικά μαξιλάρια, τα ριχτάρια και τα κουβερλί!
  • 20-60% σε όλα τα καλάθια, τα κηροπήγια και τα διακοσμητικά φαναράκια!
  • 20-60% σε όλες τις κουρτίνες!
  • Έως και 70% σε επιλεγμένα στρώματα!

 

Ταυτόχρονα με το φυλλάδιο εγκαινίων θα είναι σε ισχύ και το εθνικό φυλλάδιο προσφορών της JYSK επομένως οι πελάτες θα μπορούν να βρουν εντός του καταστήματος επιπλέον προσφορές σε προϊόντα και κατηγορίες.

Επιπλέον από Πέμπτη 23 Μαΐου έως και το Σάββατο 25 Μαΐου σε έπιπλα και σε στρώματα που βρίσκονται σε απόθεμα στο κατάστημα JYSK Τρίπολης τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν εντός νομού Αρκαδίας!

Ειδικά για την ημέρα των εγκαινίων οι προσφορές και οι εκπλήξεις θα είναι ακόμα περισσότερες:

• Την Πέμπτη 23 Μαΐου, ημέρα των εγκαινίων θα δίνεται δωρεάν η μεγάλη τσάντα αγορών της JYSK!

• Οι 50 πρώτοι πελάτες που θα κάνουν αγορές άνω των 10€ με το άνοιγμα του καταστήματος στις 9 το πρωί της ημέρας των εγκαινίων θα πάρουν ως δώρο δωροκάρτα JYSK αξίας 20€ για να την χρησιμοποιήσουν σε επόμενη αγορά τους!

• Επιλεγμένα προϊόντα σε περιορισμένη ποσότητα θα διατίθενται σε εξωφρενικά χαμηλή τιμή έως εξάντλησης των αποθεμάτων! 

• Μασκότ, μουσική, κεράσματα και φυσικά πολλές και μεγάλες προσφορές στα εγκαίνια της JYSK Τρίπολης που δεν πρέπει να χάσετε!

Εγκαίνια JYSK Τρίπολης, Πέμπτη 23 Μαΐου, στις 9 το πρωί.

SAVE THE DATE!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.