Εγκαίνια για τον Γυμναστικό Όμιλο «Άθλησις» Τρίπολης (pics,vid)

Εγκαίνια για τον Γυμναστικό Όμιλο «Άθλησις» Τρίπολης (pics,vid)

Οκτώβριος 19, 2019 - 21:18
1 σχόλια

Το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την αθλητική χρονιά του «Γυμναστικού Ομίλου Άθλησις Τρίπολης»  στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 111 στην Τρίπολη.

Οι υπεύθυνες του ομίλου Παπαγεωργίου Γιάννα και Λέτσου Άννα υποδέχθηκαν μαθήτριες, συγγενείς και φίλους στην νέα τους επιχείρηση και στις αίθουσες όπου γίνονται οι προπονήσεις των μικρών μαθητριών τους.

Οι προπονήτριες καλωσόρισαν τα μελή του Ομίλου «Άθλησις» και υποσχέθηκαν πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να εμπνεύσουν σε όλους την αγάπη για την ρυθμική γυμναστική και γενική γυμναστική.

Ο Γυμναστικός Όμιλος «Άθλησις» λειτουργεί καθημερινά 16:30 με 21:00 και φιλοξενεί παιδιά από 4 ετών και άνω. Οι υπεύθυνες των προγραμμάτων σας προσκαλούν να γνωρίσετε τον νέο τους χώρο και τα μαθήματα που γίνονται στον όμιλο «Άθλησις»

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εγκαίνια για τον Γυμναστικό Όμιλο Άθλησης Τρίπολης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Καλή αρχή σε δύο καταξιωμένες στο χώρο γυμναστριες, όπου θα αγκαλιάσουν τα παιδιά μας, θα τα γυμνασουν και θα τα κάνουν μαζί με τους γονείς καλύτερους ανθρώπους!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.