Εγκαίνια για το θεματικό πάρκο ελιάς στο ΕΠΑΛ Άστρους (pics)

Εγκαίνια για το θεματικό πάρκο ελιάς στο ΕΠΑΛ Άστρους (pics)

Απρίλιος 21, 2019 - 09:43
0 σχόλια

Ένας πνεύμονας - πολυχώρος στην καρδιά του Άστρους

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρου του επισκόπου Τεγέας κ.κ. Θεοκλήτου και της Ηγουμένης της Ιεράς Μονής Παλαιοπαναγιάς, τελέστηκαν τα εγκαίνια του θεματικού πάρκου ελιάς στο ΕΠΑΛ Άστρους.

Γίνεται ιδιαίτερη μνεία σε αυτά τα ιερατικά πρόσωπα καθώς ο χώρος που βρίσκεται το ΕΠΑΛ και όπως είναι φυσικό και το πάρκο, έχουν φτιαχτεί σε κτήμα που έκανε δωρεά η εν λόγω Μονή. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο κ. Μαντά και από τον διευθυντή του σχολείου κ. Κολοβό. Τα εκθέματα που συγκεντρώθηκαν είναι μηχανήματα ελαιοτριβείων που δούλευαν πριν περίπου ένα αιώνα, εργαλεία καλλιέργειας της ελιάς και φυσικά υπεραιωνόβιες ελιές που πρόσφεραν ιδιώτες.

Ο χώρος αυτός θα είναι ανοιχτός για όλους τους πολίτες, ενώ θα διοργανώνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα.

Ο κόσμος αγκάλιασε αυτόν τον χώρο, και αυτό φάνηκε και από την προσέλευσή του στα εγκαίνια.

Παρόντες Παπαηλιού, Μαντάς, Μπακούρης, Κατσίρης αντιδήμαρχος Χονδρολέος, υποψήφιοι δήμαρχοι Καμπύλης και Βεκιάρης, ενώ τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ Πολυχρόνης Πολυχρονίου.

Τέλος, μετά τα εγκαίνια τιμήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος και η Ιερά Μονή Παλιοπαναγιάς... ύστερα από 20 χρόνια για το εγχείρημά τους.

Περισσότερες φωτογραφίες στο Astrosnews.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.