Εγκαίνια για το «Αρκαδικό Μονοπάτι» (pics)

Εγκαίνια για το «Αρκαδικό Μονοπάτι» (pics)

Μάιος 14, 2019 - 08:57
0 σχόλια

Το ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ είναι πλέον γεγονός! Με αφετηρία το Ίσαρη το Σάββατο 11 Μαΐου έγινε η πρώτη πεζοπορία σε αυτό.

Οι τυχεροί πεζοπόροι από την Αθήνα,την Μεγαλόπολη, την Τρίπολη, τα γειτονικά χωριά αλλά και πολλοί Ισαραίοι, απόλαυσαν μία απαράμιλλου φυσικού κάλλους διαδρομή, μήκους 7 χλμ. Αφού διέσχισαν το Ζαγκλακόρεμα, έφτασαν στην Αρχαία Λυκόσουρα όπου ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο του ναού της Δεσποίνης και στο αρχαιολογικό μουσείο. Οι περιπατητές επέστρεψαν στο Ίσαρη, όπου απέλαυσαν ένα παραδοσιακό Αρκαδικό γεύμα στο Δημοτικό Σχολείο του Ίσαρη!

Στόχος των διοργανωτών είναι η καθιέρωση της ετήσιας πεζοπορίας στο ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ, αφού η διάνοιξή του συνεχίζεται.

Ο Σύλλογος Ισαραίων ως συνδιοργανωτής, εκφράζει τις ευχαριστίες του στους συνδιοργανωτές της πεζοπορίας, στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην Μαίναλον Κοιν.Σ. Επ.,στα Νέα της Μεγαλόπολης και στους φίλους του Παρράσιου Πάρκου και δεσμεύεται για ανάλογες μελλοντικές δράσεις.

Μεγάλη ημέρα και για το ιστορικό χωριό μας, το Ίσαρη, αφού βάσει του σχεδιασμού του Αρκαδικού Μονοπατιού όλοι οι δρόμοι αρχίζουν και τελειώνουν στο χωριό μας...!

Σύλλογος Ισαραίων " O Άγιος Νικόλαος"


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.