Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής σε πάνινες τσάντες στην Τρίπολη (pics,vid)

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής σε πάνινες τσάντες στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάιος 12, 2018 - 21:16
1 σχόλια

Το Τοπικό Τμήμα Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τρίπολης διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα «Αφιέρωμα στη Μάνα – Γη» το Σάββατο 12 Μαΐου στο ξενοδοχείο «Ανακτορικόν» στην Τρίπολη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης λειτούργησε έκθεση ζωγραφικής σε πάνινες τσάντες, τις οποίες φιλοτέχνησαν εικαστικοί, φίλοι του Οδηγισμού και τα παιδιά των Ομάδων, με σκοπό την ευαισθητοποίηση στα θέματα περιβάλλοντος και τον περιορισμό της χρήσης πλαστικής σακούλας.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή και από τις 10:30 έως τις 13:30 και το απόγευμα από τις 19:00 έως τις 21:00.

Video: 

ArcadiaPortal.gr «Αφιέρωμα στη Μάνα – Γη»


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Και...τσουπ! Να και ο μαϊντανός ο Νικολάκης! Θα βαρεθούμε να τον βλέπουμε από εδώ και στο εξής, μπας και τσιμπήσει κανα ψηφαλάκι παραπάνω στις εκλογές (ναι, καλά καταλάβατε, εκεί που θα φάει grande σφαλιάρα και μαύρισμα, μαζί με τον Παυλ-όκιο). Τα προηγούμενα χρόνια τον ψάχναμε με το κιάλι σε ανάλογες εκδηλώσεις. Τώρα, ξαφνικά και όοοοολως τυχαίως, εμφανίζεται παντού, σαν τον φάντη μπαστούνι. Τυχαίο...Νικολάκη;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.