Εγκαίνια Αρκαδικού Πανοράματος (photos&video)

Εγκαίνια Αρκαδικού Πανοράματος (photos&video)

Μάιος 02, 2014 - 21:14
1 σχόλια

Σκοπός η ανάδειξη της αρκαδικής παραγωγής

Τις πύλες της άνοιξε την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 η 8η Περιφερειακή Έκθεση «ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Η έκθεση, που έχει γίνει πλέον θεσμός, πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια ενώ η φετινή παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις σε όλους τους κλάδους με έμφαση στον Πρωτογενή Τομέα και τα Αγροτικά Παραδοσιακά Προϊόντα.

Αρκετός κόσμος άρχισε να καταφθάνει από νωρίς για να παρακολουθήσει τα εγκαίνια αλλά και να δει από κοντά τα προϊόντα που έχουν να τους παρουσιάσουν οι εκθέτες.

Υπογράφηκε μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και της ΔΕΘ- Helexpo  για την υποστήριξη και ενίσχυση της πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκθεσιακής πολιτικής και το Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ των Επιμελητηρίων: Αρκαδίας, Βιοτεχνικού Αθηνών, Επαγγελματικού Αθηνών, Αργολίδας, Βοιωτίας, Ηρακλείου και Μεσσηνίας για την προώθηση της επιχειρηματικότητας.

Η Xορωδία Τρίπολης άνοιξε την τελετή των εγκαινίων της 8ης Περιφερειακής Έκθεσης «Αρκαδικό Πανόραμα» με τραγούδια ενώ στη διάρκεια της προσέλευσης ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας προσέφερε λικέρ και τσακώνικο μελιτζανάκι.

Παρόντες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, οι βουλευτές Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Κώστας Ζαχαριάς, ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Γιάννης Μαρνέρης, ο δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος και άλλοι πολλοί του πολιτικού και μη χώρου.

Video: 

youtube://v/xtpf3tR2AVc


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΣΤΗΝ πρώτη γραμμή οι<< αναμορφωτές>> του έθνους...... Ούφ, συγχύστηκα πάλι!