Εγκαίνια Αρκαδικού Πανοράματος με ευχές για αλλαγή πορείας και αναπτυξιακού μοντέλου ανάπτυξης(photos&videos)

Εγκαίνια Αρκαδικού Πανοράματος με ευχές για αλλαγή πορείας και αναπτυξιακού μοντέλου ανάπτυξης(photos&videos)

Ιούνιος 20, 2012 - 21:28
2 σχόλια

Η εκδήλωση των εγκαινίων και της βράβευσης του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου σε βίντεο

Με την ευχή να αλλάξει το αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας και να έρθει μία καλύτερη μέρα για την περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά και την Ελλάδα με τη συμμετοχή όλων, αφού χωρίς αυτή τίποτα δεν μπορεί να πάει μπροστά, το 7ο Αρκαδικό Πανόραμα άνοιξε τις πύλες του και περιμένει να κερδίσει το στοίχημα της επισκεψιμότητας, αφού το στοίχημα της συμμετοχής των εκθετών και της διοργάνωσης το κέρδισε.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης τονίζοντας πως θα πρέπει να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις για να προχωρήσουμε μπροστά, ενώ χαρακτήρισε τη μέρα σημαδιακή αφού μετά από πολλές περιπέτειες η χώρα απέκτησε Κυβέρνηση.

Μεταξύ άλλων πρέπει να αναφέρουμε την τιμή που έγινε στον επιχειρηματία αλλά και τον άνθρωπο του αθλητισμού, Αρκά Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, τόσο από το Επιμελητήριο Αρκαδίας όσο και από τη διοίκηση της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης που παρουσίασε και τις στολές του Ευρωπαίου Αστέρα, της ομάδας της Αρκαδίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο σύνολό της.

Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, ενώ συμμετείχαν στην εκδήλωση πρόεδροι πολλών επιμελητηρίων της χώρας. Να τονίσουμε ακόμα πως συμμετέχουν επιμελητήρια όπως το Ελληνογαλλικό, το Ελληνοβουλγαρικό, το Ελληνοτουρκικό, το Ελληνοκινεζικό ενώ το πρόγραμμα της έκθεσης έχει πληθώρα εκδηλώσεων.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση εγκαινίων και φωτογραφικό υλικό...

Στα βίντεο (χορωδία Ορφέα- Αγιασμός- ομιλία προέδρου Επιμελητηρίου και βράβευση Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου- ομιλία Τατούλη- Σμυρνιώτη).

Ε.Τ.

Video: 

youtube://v/7GZt2oVTt7w

youtube://v/0xuBvVwsFaM

youtube://v/2qiUgH0vC2Y


2 Σχόλια

Τι έγινε Δήμαρχε; Δε σου βγήκε το πουλέν και πάς στα πιο σιγουράκια τώρα;;;; Θα αρχίσεις να κυκλοφορείς στον πεζόδρομο με τον Οδυσσέα τώρα;;;

ΡΕ ΠΕΤΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΕΝΡΓΕΙΚΗ? ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΠΕΤΡΟ?