Έγινε η τακτική γενική συνέλευση της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας. (photos και video)

Έγινε η τακτική γενική συνέλευση της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας. (photos και video)

Αύγουστος 09, 2011 - 10:40

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έγινε η τακτική γενική συνέλευση της Ε.Π.Σ.Α. Με απόντες τις ομάδες του Μαρί, Μαντινειακού  και Φορτούνας, ο πρόεδρος Νίκος Προύντζος ξεκίνησε  τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσαν την περίοδο 1.1-31.12.2010, την έκθεση του Διοικητικού Απολογισμού, την υποβολή προς έγκριση του Διοικητικού Απολογισμού, την αντίστοιχη έκθεση Οικονομικού Απολογισμού, την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, την υποβολή προς έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού και την υποβολή προς έγκριση του Προϋπολογισμού Εσόδων-Εξόδων Οικονομικού έτους 2012.

Ο κ. Προύντζος ανακοίνωσε την παραίτηση του Σταύρου Γεωργόπουλου από το «κεφάλι» της διαιτησίας και την ανάληψη της θέσης από τον Γιώργο Τσούκα.

Επίσης έδωσε συγχαρητήρια στις ομάδες της Τεγέας και του Ηρακλή Σκοπής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έδωσε ιδιαίτερη σημασία στα οικονομικά των ομάδων, τονίζοντας ότι η συμφωνία των ομάδων με τους προπονητές και παίκτες, να είναι σε πλαίσια λογικά, για να μην φτάνουν στα δικαστήρια.

Το σημαντικότερο θέμα της ημέρας , για την κατάργηση της τρίτης κατηγορίας και η ύπαρξη δύο ομίλων στην δεύτερη από 8 και 9 ομάδες, δεν βρήκε λύση. Έτσι το θέμα παραμένει ανοικτό, μέχρι να συνεδριάσει το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Α. και να αποφασίσει.

Να σταθούμε στην συγνώμη του Ηρακλή Βερβαίνων και στην ερώτηση που έκανε ο πρόεδρος του Ηρακλή Σκοπής, για το αν ανεβούν όλες  οι ομάδες από την τρίτη στην δεύτερη κατηγορία, τότε η ομάδα του, θα πρέπει να παίξει στην πρώτη κατηγορία, σαν πρωταθλήτρια της κατηγορίας!!!

Ο απερχόμενος από την διαιτησία Σταύρος Γεωργόπουλος πήρε τον λόγο και εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε όλα τα σωματεία για την συνεργασία που είχαν. Επίσης ζήτησε την στήριξη των νέων διαιτητών.

Ακολούθως ο αντικαταστάτης του, Γιώργος Τσούκας με την σειρά του μίλησε στο κοινό, δίνοντας με την σειρά υποσχέσεις για καλύτερες μέρες στην διαιτησία.

Μπορείτε να δείτε σε βίντεο στιγμιότυπα από την γενική συνέλευση.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/YfumXaQlsQk