Έφυγε από τη ζωή η «Κότταινα»

Έφυγε από τη ζωή η «Κότταινα»

Μάρτιος 30, 2015 - 13:29
9 σχόλια

Ένας-ένας, οι άνθρωποι που δίνουν χρώμα σε αυτή την πόλη με τη αυθεντικότητα του χαρακτήρα τους και τη μορφή τους αποδημούν από τον μάταιο τούτο κόσμο.

Η Κότταινα, κατά κόσμον Δήμητρα Κόττα, πέθανε τη Δευτέρα 30 Μαρτίου από συγκοπή, σε ηλικία 77 ετών. Μικροκαμωμένη, με το μαύρο τσεμπέρι και τα χοντρά γυαλιά της, ακούραστα περιδιάβαζε τους δρόμους της Τρίπολης και πουλούσε τα λαχεία της, χτυπώντας -πολύ δυνατά- τις πλάτες των πελατών και των περαστικών. Όλοι έχουν κάτι να θυμούνται από τις κουβέντες της, αλλά και τη γρήγορη περπατησιά της, καθώς αλώνιζε δεκάδες φορές τη μέρα τις πλατείες και τους πεζοδρόμους της πόλης.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Ραφαήλ στις 16:00 το απόγευμα.
 

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Περασε πολλες δυσκολιες στη ζωη της αλλα ηταν ηρωας και πανω απ ολα αξιοπρεπης. Καλο της ταξιδι και καλο παραδεισο.

Πριν 2 μέρες ήταν η τελευταία συνάντησή μας, την είδα να έρχεται, σφίχτηκα, περίμενα το γνωστό χτύπημα που σε κολλάει στο τραπέζι....όμως προς έκπληξή μου δέχτηκα ένα απλό σα να το έκανε άλλος. Λέω ''πάει'' η Κόττενα, έχασε τη δύναμή της...που να το φανταστώ! Θυμάμαι κάθε φορά που της έλεγα οτι είμαι από τα Λαγκάδια, ενθουσιαζόταν και μου αράδιαζε ιστορίες για κανά μισάωρο απτόητη! Ας είναι καλά εκεί που πάει να βρει και το Σωτήρο να κάνουμε παρέα! Έφυγαν κοντά κοντά 2 από τις μεγαλύτερες μορφές της Τρίπολης!

KAI EΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΚΟΡΗ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ.ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΕΙ.

ευχαριστουμε θερμα για τα καλα σας λογια.ο θεος να την αναπαυση. η οικογενεια της

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.