Efi Hair Salon: Το νέο κομμωτήριο για γυναίκες και άνδρες στην Τρίπολη (pics)

Efi Hair Salon: Το νέο κομμωτήριο για γυναίκες και άνδρες στην Τρίπολη (pics)

Οκτώβριος 11, 2018 - 19:10
0 σχόλια

Το κομμωτήριο για τις γυναίκες δεν είναι μια απλή υπόθεση, καθώς πέρα από την περιποίηση και την ομορφιά, οι γυναίκες αναζητούν να απολαύσουν και κάποιες ώρες χαλάρωσης σε ένα όμορφο και άνετο περιβάλλον.

Για να επιλέξετε τον χώρο όπου θα νιώσετε άνετα και θα κάντε μια επιτυχημένη αλλαγή στα μαλλιά σας, δεν θέλει κόπο ή πολύ ψάξιμο, διότι υπάρχει απάντηση:

Λέγεται Efi Hair Salon και βρίσκεται στην οδό Δεληγιάννη 6 στο κέντρο της Τρίπολης. (δείτε ΕΔΩ)

Σήμερα, δεν έχουν μόνον οι γυναίκες το «προνόμιο» να είναι απαιτητικές με την εμφάνισή τους. Γι’ αυτό το Efi Hair Salon περιποιείται άνδρες αλλά και παιδιά που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα όμορφο κούρεμα, σύμφωνα με το στιλ και την προσωπικότητά τους.

Το Efi Hair Salon ακολουθεί τις πιο εξελιγμένες τεχνικές, γνωρίζοντας τέλεια τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και προσφέροντας την ανανέωση που χρειάζεστε στα μαλλιά σας.

Κλείστε ραντεβού στο τηλέφωνο 2710 233.755 ή στο 6947 301.082 για μια πλήρη ενημέρωση και ανάλυση του στυλ που σας ταιριάζει.

Επίσης, μπορείτε να ξεναγηθείτε σε στυλ κουρέματος, χτενίσματος, χρώμα βαφής αλλά και έξυπνες αλλαγές που ταιριάζουν στον τύπο του προσώπου σας και το lifestyle σας!

Η υπηρεσία αυτή διατίθεται εντελώς δωρεάν.

Γνωρίστε μια νέα εμπειρία ολοκληρωμένης περιποίησης μαλλιών και χαλαρώστε σε ένα άνετο και μοντέρνο περιβάλλον.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.