Ε.Ε.Σ. Τρίπολης: Βιωματική εκπαίδευση στο 10ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης (pics)

Ε.Ε.Σ. Τρίπολης: Βιωματική εκπαίδευση στο 10ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης (pics)

Νοέμβριος 19, 2019 - 19:30
0 σχόλια

Όταν η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης συναντά τους μαθητές του 10ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης.

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου η Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια του Π.Τ του Ε.Ε.Σ Τρίπολης επισκέφτηκε κατόπιν προσκλήσεως των νηπιαγωγών, το 10ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης για βιωματική εκπαίδευση των λιλιπούτειων φίλων σε βασικές αρχές πρώτων βοηθειών.

Έγινε ενημέρωση για τον τρόπο προσέγγισης ενός συμβάντος,τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης,τρόποι φύλαξης των φαρμακείων σπιτιού και αυτοκινήτου.

Στο εργαστήρι τα παιδιά με παιχνίδι και μπογιές διδάχτηκαν το τραύμα ,την αιμορραγία,την ρΙνορραγία,την θλάση και την πνιγμονή.
Μέσα από οπτικοακουστικό υλικό έμαθαν για την ιστορία του Ερυθροσταυρικού Κινήματος και τις Αρχές που διέπουν όλους εμάς , Εθελοντές και Στελέχη.

Τέλος τα παιδιά μας χάρισαν όμορφα καπέλα που έφτιαξαν μόνα τους και μας χάρισαν ένα πλατύ χαμόγελο με την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε σε άλλη μια ενημερωτική δράση!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις νηπιαγωγούς που μας υποδέχτηκαν με χαρά και μας χάρισαν μια όμορφη φιλοξενία.

Μαζί μας ήταν και η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Σ Τρίπολης και Εθελόντρια Νοσηλευτικής κα.Αθανασία Πολυμενοπούλου.

Ε.Ε.Σ Τρίπολης

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.