Ε.Ε.Σ. Τρίπολης: Παρουσίαση δράσεων στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (pics)

Ε.Ε.Σ. Τρίπολης: Παρουσίαση δράσεων στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (pics)

Οκτώβριος 28, 2019 - 20:11
1 σχόλια

Στο πλαίσιο της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Τρίπολης πραγατοποίησε την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 στο αμφιθέατρο τoυ Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ενημέρωση–παρουσίαση των δράσεων του, προς το σύνολο της πανεπιστημιακής κοινότητας (διοικητικό προσωπικό, διδακτικό προσωπικό και φοιτητές), αλλά και στους πολίτες της Τρίπολης.

Όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις του και να ενταχθούν σε τμήμα εκπαίδευσης, αλλά και να παρακολουθήσουν μια επίδειξη CPR από πιστοποιημένο εκπαιδευτή.

Στιγμιότυπα από την ενημερωτική εκδήλωση του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Τρίπολης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019, και ώρα 12:00 στο αμφιθέατρο τoυ Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟ 7

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.