Έδωσαν χαρά στους γέροντες του Δεκάζειου Γηροκομείου (Photos k videos)

Έδωσαν χαρά στους γέροντες του Δεκάζειου Γηροκομείου (Photos k videos)

Δεκέμβριος 20, 2011 - 13:26
4 σχόλια

Μέρες αγάπης και οικογένειας , μέρες θλίψης για εκείνους που έχουν τους δικούς τους μακριά... Μέρες λιγάκι θλιβερές για τους γέροντες, για εκείνους που ακόμα και ένα άγγιγμα στο χέρι έχει σημασία.. Γιατί είναι άγγιγμα που αγγίζει την καρδιά τους!

  Στους γέροντες του Δεκάζειου Γηροκομείου Τρίπολης, ένα άγγιγμα, ένα βλέμμα, χαρά, έδωσαν τα πιτσιρίκια απο το 11ο Δημοτικό της Τρίπολης αλλά και ο Ερυθρός Σταυρός. Η επίσκεψη έγινε σήμερα το πρωί, φωνές χαρούμενες και κάλαντα "έντυσαν" το γηροκομείο με χρώμα εορταστικό και έφεραναν στις ψυχές των γερόντων χαρά και γαλήνη... Σκέψεις πως βρίσκονται στην σκέψη των συνανθρώπων τους...

 

 

Video: 

youtube://v/9sfr0bAiyJY


4 Σχόλια

ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΡΑΒΟ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΗ ΜΕΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΖΙΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

Σε όλα τα ίδρύματα γερόντων ή παιδιών οι "τρόφιμοι" έχουν ανάγκη να ξέρουν ότι κάποιοι τους σκέφτονται. Όχι μόνο τις ημέρες των γιορτών, αλλά κάθε μέρα. Εύχομαι ο Θεός να μας δωσει δύναμη και φώτιση και να μπορέσουμε όλοι μας να προσφέρουμε την ανιδιοτελή αγάπη μας σε όσους το έχουν ανάγκη. (Στον οίκο τυφλών δέχονται "επισκέψεις" άραγε???)