Έδωσαν τις φανέλες τους στους φιλάθλους του Αστέρα οι ποδοσφαιριστές (pic)

Έδωσαν τις φανέλες τους στους φιλάθλους του Αστέρα οι ποδοσφαιριστές (pic)

Νοέμβριος 13, 2018 - 08:34
2 σχόλια

Ο Αστέρας στον αγώνα με την Λαμία για την 10η αγωνιστική της Super League είχε την συμπαράσταση περίπου 50 φιλάθλων του που ταξίδεψαν από την Τρίπολη για να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Το 0-0 κόντρα στην Λαμία δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα που περίμεναν οι φίλαθλοι της αρκαδικής ομάδας ωστόσο όπως σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με την φωνή και τον παλμό τους έτσι και στο τέλος χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη για την προσπάθεια τους.

Από την πλευρά τους οι κιτρινομπλέ σε μια ένδειξη αναγνώρισης και "ευχαριστώ" πήγαν στην θύρα όπου φιλοξενούσε τους εκδρομείς από την Τρίπολη και πέταξαν τις φανέλες τους προς το μέρος τους με τον Αστέρα να ανεβάζει την επίμαχη στιγμή στον λογαριασμό του στο instagram.

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


#asterastripolisfc #asterastripolisfcfamily #enaeuxaristo #xilieslekseis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsterasTripolisFC Official (@asterastripolisfc) στις

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Τρεις και ο κούκος Κούκου Κούκου Από εδώ και μετά κανείς στο γήπεδο Όλοι στον Παναρκαδικό.

@07:52. Ρε κούκο να πας εσύ στον Παναρκαδικό. Και εμείς πηγαίναμε στον Παναρκαδικό μικροί αλλά η ζωή προχωράει και εξελίσσεται. Μόνο ο Αστέρας πλέον προσφέρει στην πόλη μας. Εσύ κάτσε και δες ότι επιθυμείς. Ελεύθερη αγορά έχουμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.