Εδώ, στον αγώνα! Ο Θωμάς Ζάμπρας και η Χρύσα Κατσαρίνη στο Arcadia Portal

Εδώ, στον αγώνα! Ο Θωμάς Ζάμπρας και η Χρύσα Κατσαρίνη στο Arcadia Portal

Δεκέμβριος 14, 2019 - 18:51
0 σχόλια

Δύο νέοι και πολύ αγαπημένοι stand-up comedians έρχονται στην Τρίπολη αύριο Κυριακή 15 Δεκεμβρίου για να μας τα... πουν. Να μας τα πουν όπως τα νιώθουν, όπως τα βλέπουν και όπως τα βιώνουν. Ο Θωμάς Ζάμπρας και η Χρύσα Κατσαρίνη θα βρίσκονται στις 20:00 στο Cine Ville στην Τρίπολη σε ένα μοναδικό stand-up comedy show για δύο. Δύο μονόλογοι, δύο κωμικοί, μια συνεργασία που έχει αγαπηθεί και που, μετά την Τρίπολη, θα ταξιδέψει και σε άλλες πόλεις.

Το Arcadia Portal μίλησε για λίγο με τους καλλιτέχνες μία μέρα προτού έρθουν στην πόλη μας. Η χαρά τους, μεγάλη. Και, όπως μας είπαν, το κοινό στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα θερμό, και το κοινό της επαρχίας ακόμα θερμότερο.

Ο Θωμάς θα μας παρουσιάσει κομμάτια από τον εξαιρετικά επιτυχημένο μονόλογό του «Εγώ γέλασα». Οι ιστορίες του μιλούν για διάφορα θέματα, όπως και τα αστεία του έχουν να κάνουν με κάθε πλευρά της καθημερινότητας. Τίποτα δεν απαγορεύεται.. Πώς είναι να συνεργάζεται με τη Χρύσα Κατσαρίνη; Τέλεια! Εξάλλου, είναι χρόνια φίλοι. Οι δυο τους έχουν χημεία και περνάνε καλά στη σκηνή. Από την πλευρά του, ο Θωμάς βλέπει τη Χρύσα ως έναν κωμικό, όχι ως γυναίκα κωμικό. Έτσι κι αλλιώς, παρότι στην αρχή ο χώρος της stand-up κωμωδίας δεν ήταν ακριβώς φιλικός προς τις γυναίκες, οι γυναίκες κωμικοί γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.

Η Χρύσα σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Vice έχει πει ότι όταν πρωτοεμφανίστηκε στον χώρο, οι επίδοξοι εργοδότες της τής έλεγαν να φέρει έναν άντρα συνάδελφό της για να κανονίσουν τα της αμοιβής της. Αλλά, όπως αποδείχθηκε, στην πορεία του χρόνου οι γυναίκες stand-up comedians έχουν φωνή και είναι δυνατή. Για τη Χρύσα, δεν έχει καμία σημασία για την ιστορία που θα πει ένας κωμικός αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Στην Τρίπολη θα παρουσιάσει κομμάτια από τον καινούριο της μονόλογο που ακόμα είναι.... αβάπτιστος και κάποια κομμάτια του ξαφνιάζουν, αφού οι πηγές έμπνευσής της δεν είναι απαραίτητα αστείες στιγμές ή παράδοξα που βιώνει στην καθημερινότητά της, αλλά και καταστάσεις που προκαλούν θλίψη.

Και που, όπως συμβαίνει έτσι κι αλλιώς στη ζωή, μπορούν να προκαλέσουν το γέλιο!

Η εταιρία διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων Πέρα Βρέχει... Άρτον και Θεάματα φέρνει αύριο στις 20:00 στο Cine Ville στην Τρίπολη τους Θωμά Ζάμπρα και Χρύσα Κατσαρίνη. Εκτός κι αν πρόκειται για την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Αντώνη Ρέμο. Δείτε το βίντεο και... ραντεβού αύριο!

 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.