Ε, όχι να μιλάει και η παράταξη Παυλή!

Ε, όχι να μιλάει και η παράταξη Παυλή!

Δεκέμβριος 23, 2019 - 18:01
30 σχόλια

Με το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Άρεως, όπως όλοι διαπιστώνουν, κάτι δεν πήγε καλά. Κακή συνεννόηση, μηδαμινή συνεργασία με το Επιμελητήριο, κοροϊδία από τους αρμόδιους των παιχνιδιών; Ο μόνος που γνωρίζει είναι ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης και οπωσδήποτε θα αποδώσει ευθύνες αν και όπου υπάρχουν.

Από την άλλη πλευρά, όμως, οι εκδηλώσεις είναι πολλές, άρτια διοργανωμένες και ποιοτικές, κατά γενική ομολογία.

Αλλά, δυστυχώς, πολλές φορές βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος.

Με αφορμή λοιπόν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, είχαμε σχόλια και από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης με αποκορύφωμα την παράταξη Παυλή που θέλησε να μας θυμίσει τα λαμπερά Χριστούγεννα της δικής της θητείας!!!

Τα λαμπερά Χριστούγεννα λοιπόν... Κάθε χρόνο η πλατεία Άρεως, εκτός από δύο σπιτάκια και μία όμορφη είσοδο (δείτε ΕΔΩ), γινόταν ένα απέραντο λούνα-παρκ που ουδεμία σχέση είχε με το πνεύμα των Χριστουγέννων. Δεν θα πω για τις φθορές που άφηνε πίσω του ο κάθε επιχειρηματίας και τις πλήρωναν οι δημότες…

Η παράταξη Παυλή λοιπόν καλό θα ήταν να θυμηθεί τι ακριβώς είχε κάνει την πρώτη χρονιά που είχε αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου (δείτε ΕΔΩ). Αξέχαστη θα μείνει η απάντηση σε επιχειρηματία της πλατείας Άρεως που είχε διαμαρτυρηθεί τότε: «Δεν πειράζει, καινούργιοι είμαστε ίσως του χρόνου τα κάνουμε καλύτερα»...

Η παράταξη Παυλή πήρε αυτό που της άξιζε στις εκλογές και καλό θα ήταν να κάνει πιο ουσιαστική αντιπολίτευση.

 

Θάνος Μπόγρης


30 Σχόλια

Δεν κατάλαβα. Όχι μόνο θα μιλήσει αλλά θα βροντοφωνάξει κιόλας! Τα Χριστούγεννα Παυλή ήταν με διαφορά τα καλύτερα! SPECIAL στολισμένη ολόκληρη η Πόλη και τα χωριά μας! Καμία σχέση με τα φετινά που στοίχισαν ένα σκασμό χρήματα και το χάλι αυτό που είδαν όλοι στην πλατεία άρεως. Δεν πειράζει όμως θα πούμε πολλά και πολύ περισσότερα μετα τις γιορτές!

Θάνο και με όλα αυτά που της καταμαρτυρείς η παράταξη Παυλή και το 2014 κάτι ή μάλλον πολλά παραπάνω έκανε από το φετινό χάλι. Ακόμα και ο επί των πολιτιστικών άτυπος σύμβουλός του, όπως έλεγε ο Παυλής, πάντα έφερνε κάποια ποιοτική παράσταση στο Μαλλιαροπούλειο. Φέτος πλην της έναρξης που με χρήματα της Περιφέρειας και την παρουσία του επώνυμου ελέω Voice καλλιτέχνη ανακοινώθηκε ότι θα κάνουμε την Τρίπολης Χριστουγεννιάτικο προορισμό μάλλον χάθηκε η μπάλα.

κύριε Μπόγρη είστε δημοσιογράφος ή επιχειρηματίας;

Για 2-3 καλύβια και χωρίς στολίδια νομίζετε κύριε Μπόγρη ότι ζούμε Χριστούγεννα?? Αντί να δίνατε τα 200.000 σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας τα σκορπάτε και έχετε το θράσος να τα ανεβάζετε και στη Διαύγεια τρομάρα σας!!!! Ελεος πια! και πού να έρθουν και οι Απόκριες!!!

Πολύ σωστά. Εκτός από τα φοβερά Χριστούγεννα ο Παυλής και τα παπαγαλάκια τους μάς άφησαν τόσα έργα. Δρόμους γεμάτους λακκούβες, σκουπίδια που είχε τη λύση στο τσεπάκι του, αδέσποτα, φανάρια που δούλευαν 1 φορά τον μήνα, παιδικές χαρές διαλυμένες. Όσο για τις απόκριες, θυμηθείτε ότι ούτε ο ίδιος δεν ήταν στην Τρίπολη. Για τα χρήματα που υπερηφανεύεται, από τον Φιλόδημο είναι, μεγάλο κατόρθωμα. Περίοδο χάριτος 5 χρόνια είχε.

Ρε Μπογρη οκ, το ξέραμε ότι είσαι πάντα αντιπαυλικος, μη το βρόντο φωνάζεις όμως. Δεν έχεις να κερδίσεις κάτι από αυτούς τώρα.. Δεν είσαι κολλητός του "διευθυντή".

18:37 Σιγά μη σου σκιστεί το καλσόν από το πολύ ζόρι. Μόνο μην ξεχάσεις να πάρεις και φόρα μετά τις γιορτές

@20:09 Γράψε και κανα άλλο σχόλιο εσύ ρε βλάχουρα όλο τα ίδια και τα ίδια. Πάρε κολύριο για το κλάμα μη σου μείνει κουσούρι στα μάτια γκλίτσα

Anonymous 20:39 Γιατί, σε τσούζουν αυτά που λέει για το δήμαρχο του απόλυτου μηδέν ή μήπως είναι ψέμματα; Με αποδείξεις και με φωτογραφίες μιλάει. Κι όσο για το "αντιπαυλικός" μόνο οι αγράμματοι που τον ψήφισαν δεν είναι αντιπαυλικοί. Ακόμα και τα αδέσποτα δεν τον γουστάρουν..

20.31 Α, τώρα γλύφουν την παράταξη Τζιούμη τα ΜΜΕ; Γιατί πριν λέγατε ότι έγλυφαν την παράταξη (ο Θεός να την κάνει) Παυλή και πιο πριν την παράταξη Σμυρνιώτη. Αποφασίστε επιτέλους μας έχετε μπερδέψει!

Εγώ τι μόνο που ξέρω είναι ότι Χριστούγεννα της προκοπής είδαμε μόνο με σμυρνιωτη, τώρα παυλικοι κσι τζιουμικοι τι λέτε είναι περιττό. Επίσης τι το παράλογο έχει το άρθρο; λέει στον τζιουμη πως το χωριό είναι χάλια και θυμίζει στον παυλη τι έκανε αυτός την πρώτη χρονιά. Βγάλτε τις παρωπίδες επιτέλους γιατί καταντήσατε εμμονικοι (όχι δεν είμαι φίλος του Μπόγρη)

Θάνο συμφωνώ με τον τίτλο αλλά νομίζω ότι εύκολα προσπερνάς τις ευθύνες του Τζιούμη και της παράταξής του. Δεν έγιναν εκλογές πριν 20 ημέρες. Οι εκλογές (δεύτερος γύρος) έγιναν στις 3 Ιουνίου 2019!Πριν 6 ολόκληρους μήνες! Αρκετός χρόνος, όχι φυσικά για να γίνουμε Τρίκαλα, αλλά για να διοργανώσουν εορταστικές εκδηλώσεις της προκοπής. Αυτό το πράγμα που βλέπουμε δεν είναι ωραίο. Είναι πολύ κατώτερο των προσδοκιών. Ήθελαν δημαρχεία; Την πήραν. Τώρα; Εκπληρώθηκε η ματαιοδοξία και θα σερνόμαστε πάλι για τέσσερα χρόνια με άστοχες επιλογές προσώπων; Ελπίζω πως όχι. Μεγάλη γκέλα για αρχή.

@13:46 Ο Τζιούμης (και ο κάθε άλλος δήμαρχος) ανέλαβαν στις 2 Σεπτεμβρίου 2019. Μπορεί να είχε κερδίσει τις εκλογές, αλλά δήμαρχος μέχρι 31/12 ήταν ακόμα ο Παυλής και ο θίασός του. Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι χωρίς να είναι επίσημα στη διοίκηση του δήμου θα μπορούσε να κάνει ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα. Πώς ακριβώς θα γινόταν αυτό; Θα συγκεντρώνονταν στα καφενεία της πόλης ή μήπως θα πιανόταν αγκαζέ με τον Παυλή να τις διοργάνωναν και μαζί κιόλας;

Εφόσον πήρε κοντά στο 25% εννοείται θα μιλάει. Ο κόσμος που ψηφίζει μιλάει. Τον ψήφισε 1 στους 4. Και με πόλεμο από ολους

οραια ειναι τι θελεται στολισμενι ποληκαιο κοσμοσ να μην εχει να φαει

@08:17 - Για να κάνεις τον σχεδιασμό σου δεν χρειάζεται να κάθεσαι στο γραφείο του Δήμαρχου. Μπορείς να τον κάνεις και χωρίς να έχεις αναλάβει. Ελεύθερος επαγγελματίας είναι ο Δήμαρχος, ξέρει. Επίσης αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι του, έχουν εμπειρία από τον Δήμο. Δεν υπάρχει η δικαιολογία "δεν είχα χρόνο". Είχαν αρκετό χρόνο για να ετοιμάσουν κάτι καλύτερο από αυτό το πράγμα που βλέπουμε. Το σημαντικό ερώτημα είναι αν έχουν ΟΡΕΞΗ και αν ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν την δουλειά. Χρόνος υπήρχε. Το αποτέλεσμα είναι κακό. Δήμαρχε σήκωσε μανίκια, δούλεψε για την πόλη, βρες τους κατάλληλους ανθρώπους.

Τι προσπαθείτε να κανετε όλοι εσείς με τα αρνητικά σας σχόλια; Η πόλη είναι πολύ ωραία στολισμενη, δεν χρειάζεται.τοποτα περισσότερο. Ευχαριστούμε δήμαρχε και του χρόνου.

Καταλάβατε τώρα γιατί δεν αξίζει να μπαίνεις σε διάλογο σε τέτοιες αναρτήσεις; Ο/η φίλος/η του 25/12 18:41 λέει ότι η παράταξη του Παυλή πήρε 25%, ξεκάθαρα ψηφοφόρος της παράταξης μόλις 7 μήνες μετά τις εκλογές το 15% το έκανε 25%. Τον λύκο τον κουρεύανε πούθε παν τα πρόβατα...

Ποιο 25% ρε ασχετε 15% πήρε, το οποίο είναι το μικρότερο ποσοστό που έχει πρει στην Ελλάδα ΝΥΝ δήμαρχος. Γιαυτο είναι ο πιο άχρηστος δήμαρχος όλων των εποχών.

Και του χρόνου Δήμαρχε δώσε μια 500άρα χιλιάρικα και φέρε μας τεχνητή βροχή. Με τα λάστιχα από τα πάρκα, ξέρεις εσύ.

19:02 Αφού δεν έχει ο κόσμος να φάει κι αφού σκοτώνονται χιλιάδες στους πολέμους τότε να κάτσουμε στα σπίτια μας και να κλαίμε τη μοίρα μας βλάκα

@11:16 Απ' ότι έμαθα του χρόνου ο δήμαρχος θα φέρει μια μεγάλη ηλεκτρική φυσούνα να φυσήξει μακριά από την πόλη και το δήμο όλους τους μακάκες, τους εκ γενετής ξινίλες, τους μίζερους και τους δυσκοίλιους. Αναγνωρίζεις κάπου τον εαυτό σου;

κ. Μπόγρη είστε δημοσιογράφος ή έχετε προσληφθεί στο γραφείο τύπου του κ. Τζιούμη .Κατα γενική ομολογία τα φετινά Χριστούγεννα στην πόλη μας είναι χειρότερα από τα προηγούμενα χρόνια.Το Χριστουγεννιάτκο χωρίο αποτυχία. Δεν έχει λόγο κανείς να το επισκεφτε΄. Δεν φέρατε τις εκδηλώσεις με το galla χριστουγέννων και πρωτοχρονιά . με τους Λεμπέση Συμεωνίδη και τους αναγνωρισμένους τεννόρους υψήφωνους κ.τ.λ.π.Ο Μουζουράκης είναι ένας πολύ καλός τραγουδοποιός αλλά δεν ταιριάζει με το πνευμα του ανάματος του δέντρου . Φέρτε τον ως ξεχωριστή συναυλία μια άλλη μέρα του χρόνου. Τελικά όλο λόγια .

@11:57 Το ότι γράφει κάποιος ή κάποιοι υπέρ του εκάστοτε δημάρχου και τρέχουν αυτομάτως οι καλοθελητές να τον εντάξουν στην "αυλή" του ή στο γραφείο τύπου του πραγματικά με ξεπερνάει. "Δεν φέρατε", "φέρτε τον" κλπ. Σας είπε κανείς κύριέ μου ότι ο υπογράφων το άρθρο συμμετείχε στον προγραμματισμό των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου; Έγραψε ένα άρθρο στο οποίο αποτυπώνει τη γνώμη του και το οποίο - το βασικότερο - υπογράφει με το ονοματεπώνυμό του. Όταν θα έχεις το θάρρος της γνώμης σου και τα κάκαλα να βάλεις κι εσύ το ονοματεπώνυμό σου σ' αυτά που γράφεις, έλα να τα ξαναπούμε κουκουλοφόρε...

11/57 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΠΟΓΡΗΣ ΑΦΗΝΗ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ. ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΑΙΤ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΡΧΙΖΗ ΜΕ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΒΡΙΖΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΗ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.