Δυσκολίες Αστέρα για Μουνάφο

Δυσκολίες Αστέρα για Μουνάφο

Ιούνιος 19, 2017 - 15:02
1 σχόλια

Ο Χουάν Μανουέλ Μουνάφο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχολούν τον Αστέρα Τρίπολης αυτή την μεταγραφική περίοδο με τον Αργεντινό μέσο πάντως να κοιτάζει προς Ισπανία μεριά την δεδομένη χρονική στιγμή.

Η αρκαδική ομάδα έχει κινηθεί για την απόκτηση και την επιστροφή του Μανουέλ Μουνάφο στην Τρίπολη με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να θέτει ως προτεραιότητα την Ισπανία θέλοντας να αλλάξει παραστάσεις από την Ελληνική πραγματικότητα και την Super League που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια.

Ο ''Μούνα'' αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Στάικου Βεργέτη από την πρώτη του θητεία στην ομάδα και θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί και πάλι μαζί του όμως ο Αργεντινός άσος θα επιδιώξει το φετινό καλοκαίρι να κάνει το βήμα παραπάνω στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Το ενδιαφέρον του Αστέρα υπάρχει πάντα στο προσκήνιο και θα παρατηρεί διακριτικά την περίπτωση του Μανουέλ Μουνάφο τρέχοντας παράλληλα κι άλλες υποθέσεις για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ειχα γραψει μαντηλια για το κλαμα που θα ακολουθησει οπως παει ,στο θεμα του ματιντα (πως στο καλο τον λενε) αλλα μαντηλι και για τον μουναφο το δικο μας παιδι ? ε ρε παιδια αυτο παραπαει ................................ερε γλεντια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.