Δύσκολη νύχτα στην Τρίπολη - Σε επιφυλακή ο Δήμος

Δύσκολη νύχτα στην Τρίπολη - Σε επιφυλακή ο Δήμος

Ιανουάριος 10, 2017 - 08:28
12 σχόλια

Στα λευκά ντύθηκε και πάλι η Τρίπολη την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

Η εικόνα που εμφανίζει ο δήμος Τρίπολης σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είναι ότι το χιόνι έχει πέσει σε ολόκληρο τον δήμο.

Όπως ανέφερε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου ο δήμος έδωσε μάχη ολόκληρο το βράδυ για να κρατήσει ανοιχτούς τους κεντρικούς δρόμους της πόλης αλλά και περιφερειακούς.

Ο κ. Παπαδημητρίου συνέστησε ψυχραιμία, υπομονή και πολύ προσοχή γιατί ο πάγος είναι αρκετός και οι θερμοκρασίες χαμηλές.

Λόγω του πάγου τα μηχανήματα του δήμου είναι δύσκολο να κάνουν σωστή δουλειά, αλλά όπως είπε, όσο περνά η ώρα θα γίνεται πιο εύκολο.

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ? ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ

Που ειναι ο δημαρχος,ας κανει μια βολτα στους δρομους της πολης,ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

O ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ. ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ! ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ , ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΡΟΜΕΡΟ

Πόσο αρρωστοι είναι ορισμένοι με αυτά που γράφουν; Στην Τρίπολη μένουμε και είδαμε αν είναι ανοιχτοί ή όχι οι δρόμοι, όλη την ώρα κάτι θα βρείτε για να κράξετε αλλα φαίνεται ότι είσαστε υποκινούμενοι.

Ο Σωτηράκης είναι αντιδήμαρχος με την ψήφο μας.Προσφέρει αυτά που μπορεί να προσφέρει στο Δήμο.Εσεις κάνετε κρητική μέσα απ'το τζάκι σας και το καλοριφέρ.Αφού είστε τόσο εικανοί κατεβήτε στις επόμενες εκλογές και κάντε τα μισά από τι κανει ο Σωτιράκης!

@ΠΟΛΙΤΗΣ Και ζητάς για 10 πόντους χιόνι να βγει μηχάνημα να σου καθαρίσει την γειτονιά; Τη γιαγιά μου να βάλω, σε 10 πόντους χιόνι παίζει ποδόσφαιρο σαν τον Καλιντζακη. Εσύ γιατί ρε φίλε έχεις προβλημα; Μήπως τωρα που θα λιώσει να σου σφουγγαρισουνε κιόλας; Να μην βρεξεις το 15ποντο τακουνι ντε, ή να πνιγεις στα καλά καθούμενα.

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 18,42 TO ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΚΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΕΛΙΩΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΡΓΟ!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ

@ΠΟΛΙΤΗ Μαλλον εσυ εισαι το παπαγαλακι. Τα χιονια δεν ελιωσαν. Ακομα και να πατηθηκαν απο τα αυτοκινητα με αυτες τις θερμοκρασιεςδεν λιωνουν. Ελιωσαν μονο οπου εριξαν αλατι. Μη λες βλακιες για να το παιξεις αγανακτισμενος. Εχει δικιο ο φιλος πιο πανω για τις 15ποντες

Ρε ασχετε ποιο αλάτι ; Στα πεζοδρόμια πως έλιωσαν έριξαν και εκεί αλάτι; Δεν είδες ότι έτρεχαν όλοι οι ρεφτες από το πρωί,δεν κατάλαβες πως λιώνει το χιόνι

@21:51 - Ναι, έριχναν και με ελικόπτερα στις σκεπές, για αυτό έλιωνε και εκεί το χιόνι. Γενικά πάντως χαλαρώστε, 10 πόντοι χιόνι ήταν, δεν έγινε και τίποτα. Αργότερα σ'ημερα προβλέπεται βροχή και άνοδος της θερμοκρασίας. Οπότε αύριο μην ονειρεύεστε οι μαθητές σχολεία κλειστά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.