Δύσκολη νύχτα για την Αρκαδία - Ο « Ζορμπάς» άφησε τα σημάδια του (pics,vid)

Δύσκολη νύχτα για την Αρκαδία - Ο « Ζορμπάς» άφησε τα σημάδια του (pics,vid)

Σεπτέμβριος 30, 2018 - 13:30
16 σχόλια

Γιαννακούρας: Όποιος πολίτης εντοπίζει πρόβλημα ας επικοινωνήσει μαζί μας

Ο «Ζορμπάς» ψιλοχόρεψε την Αρκαδία. Μπορεί να μην ήταν έντονη η παρουσία του, άφησε όμως τα σημάδια του αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας.

Προβλήματα παρουσιάστηκαν κυρίως στην περιοχή της Τεγέας (χρειάστηκε να κλείσει ο δρόμος στο ύψος των Ριζών για λίγες ώρες), ενώ σημειώθηκαν κατολισθήσεις στον δρόμο Τρίπολης-Άστρους (στο ύψος της Αγίας Σοφίας).

»Προβλήματα είχαμε και στο Δήμο Μεγαλόπολης (Καμάρα, Σκορτσινού, Δυρράχι), στο Στενό όπου το ποτάμι έφερε φερτά υλικά, στο δρόμο Νεοχώρι-Ζευγολατιό. Επίσης σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων, ενώ χρειάστηκε να κλείσει για κάποιες ώρες, λόγω πάλι κατολισθήσεων ο Κολοσούρτης).

Σε όλες τις περιπτώσεις η Περιφέρεια Πελοποννήσου -ΠΕ Αρκαδίας με τις υπηρεσίες της  ήταν παρούσα και έστειλε όπου απαιτήθηκε μηχανήματα και γενικά, όλη τη νύχτα θα είμαστε σε επιφυλακή για ό,τι χρειαστεί.

Όποιος πολίτης εντοπίζει πρόβλημα να ενημερώνει για να μπορέσουμε να το αποκαταστήσουμε.

Από την πρώτη στιγμή που ο κυκλώνας "Ζορμπάς" έκανε το πέρασμά του από την Αρκαδία, βρισκόμαστε στους δρόμους και σε επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν τονίζει σε ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιπεριφερειάρχης.

Προβλήματα με πλημμύρες σε σημεία του οδικού δικτύου (κυρίως στην Τεγέα και σε άλλα τμήματα του δρόμου Τρίπολης-Άστρους), όπου υπήρξαν κατολισθήσεις και πτώσεις βράχων. Προβλήματα με πτώσεις δέντρων.

Μέχρι στιγμής έχουν αποκατασταθεί τα περισσότερα προβλήματα και είμαστε σε επιφυλακή και για όλο το βράδυ ενώ όπου απαιτηθεί μηχανήματα θα μεταβούν και το πρωί, όπως στο Δήμο Μεγαλόπολης (Καμάρα, Σκορτσινού, Δυρράχι).

Οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και όπου εντοπίζουν πρόβλημα να επικοινωνούν ώστε να επιληφθούμε.»

(φωτογραφίες από την περιοχή της Τεγέας, του Στενού και από το δρόμο Τρίπολης-Άστρους και Νεοχώρι-Ζευγολατιό).

Video: 

Τα προβλήματα από τον κυκλώνα Ζορμπά στην Αρκαδία


16 Σχόλια

Μάλιστα κ. Γιαννακούρα να σου πουμε τα προβλήματα να τα αντιμετωπίσεις ή τουλάχιστον να απαντήσεις. 1. Ανασχετικό φράγμα στο Δολιανίτη ποταμό στις Ρίζες το οποίο παρέδωσες ημιτελές πέρσυ.! Οι όχθες που δεν ενίσχυσες οδήγησαν τα νερά στις Ρίζες και διακόπηκε η κυκλοφορία με κίνδυνο τα φαινόμενα του 2016. 2. Γεφύρι Μαγούλας. Μπαζομένα αδικαιολόγητα 2 μάτια από τς υπηρεσίες σας. Ακόμη περιμένουμε την μελέτη του κ. Πανουκλιά περί ευστάθειας της γέφυρας!! 3. Καταβόθρες στο χάνι του Κούβλι ακαθάριστες 4. Γαρεάτης και Δολιανίτης ζούγκλα, ρέματα, ακαθάριστα όπως και όλα τα χαντάκια εντός οικισμών

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ???

Ευτυχως για σας.....θα ειναι παλι ο γιαννακουρας......και δε θα δειτε τι θα μπορουσε να γινει αν δεν ετρεχε η Περιφερεια..... Από εκει κ περα να λετε λίγα για τον κο Πανουκλια, διοτι η προσπαθεια του ειναι συνεχής στην υπηρεσια του κοινού... Ξεστραβωθειτε πρωτα.....και μετα μιλήστε....

Ο Κωστας Βλασης που ηταν?Για την Αρκαδια μονο απων.Το μονο που τον απασχολει ειναι η πολιτικη του επιβιωση..Ντροπη !

ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!!! ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΟΧΟΣ ΟΥΤΕ ΒΑΛΣΑΜΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΙ............

Κύριε ή κυρία 19¨44, υποστηρικτή των αρμοδίων κ. Γιαννακούρα και Πανουκλιά, συγχαρητήρια για το επίπεδο της απάντησης σου. Αν και δεν απευθυνθηκαμε σε σενα, πρίν μιλήσουμε... πλημμυρίσαμε (ξεστραβωθήκαμε) τον Ιουνιο του 2016, και επειδή το ζητά ο κ. Γιαννακούρας του ξαναθέσαμε τα προβλήματα. Από το απειλητικό ύφος σου καταλαβαίνω ότι θίχτηκες, αλλά δεν ρωτήσαμε εσένα. Αν πάλι σε εχουν ορίσει εκπρόσωπό τους, επισκέψου τα σημεία που αναφέρουμε και απάντησε συγκεκριμένα και υπεύθυνα στα 4 ερωτήματα. (όχι επιπέδου ...λίγα λόγια)

Δεν μας πείθεις με επειχειρηματολογία, απλώς ρίχνεις δηλητήριο στους αντιπάλους σου! Οσο για το λιβάνι που χρησιμοποιείς για τους όμοιούς σου έχουμε μπουχτίσει.!!!

Δεν είδα να γίνεται και τίποτα όταν σας ενημερώσαμε !! Τώρα τί άλλαξε δηλαδή ?? Έρχονται εκλογές μήπως ;;

Το κομματικό κράτος στην σημερινή Ελλάδα αποκλείεται να λειτουργήσει ποτέ ως ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΚΡΆΤΟΣ, είναι των αδυνάτων αδύνατον.!!! Ο κομματικά διορισμένος δημόσιος υπάλληλος δεν θα γίνει ποτέ κοινωνικός λειτουργός, το ίδιο και ο νόμιμα διορισμένος αλλά προσκολλημένος για την προστασία του σε κόμμα.

Το γιατι πλυμμηρισατε το ξερετε οι ιδιοι....οπως επισης θαπρεπε να ξερετε οτι η περιφερεια δεν ηταν υπευθυνη για τα ρεμματα (εκει πηγαινε το.... ξεστραβωθειτε...) Παραυατα αν δεν ειχε ερθει να καθαρισει επι σειρα ετων το δολιανιτη....τοτε θα βλεπατε τι σημαινει πλημμυρα..... Εξου και το επειδη θαναι ο γιαννακουρας δε θα δειτε τα χειροτερα... Συνεπως....το επιπεδο πρεπει να το κυνηγάς....όχι να το απαιτείς... Καλήν εσπέραν..

Κύριε ή κυρια των 19.44 και 22.11, απαντάς αντί Αυτών σε ένα από τα 4 προβλήματα και αυτό γιατί σε καλύπτει. Στα άλλα 3 όμως σιγή ιχθύος γιατί αυτά είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας. Σωστά? Σε προκαλώ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. Δεν κυνηγάμε φυσικά το επίπεδο σου, αλλά απαιτούμε με την προστασία μας ως πολίτες που ο νομοθέτης όρισε. Ντροπή να μιλας έτσι για πολίτες που κινδύνευσαν και έχασαν περιουσίες τον Ιουνιο του 2016. Φαντάζομαι την ίδια αποψη θα έχεις και για αυτούς που κάηκαν στο Μάτι και πνίγηκαν στη Μαντρα. Να ξεστραβωθουν και αυτοί ε!!!

ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΖΕΙΣ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΕΡΜΟΣ....................................................................!

Κύριε ή κυρια των 19.44 και 22.11, προφανώς ενημερώθηκες να σταματήσεις να απαντάς γιατί εκτίθεσαι και εκθέτεις. Ορθά πράττεις και έτσι έπρεπε να κάνεις από την αρχή, διότι δεν αρμόζει να απαντάς για λογαριασμό της Περιφέρειας και να λες ξεστραβωθείτε (το έκρυψες για τα ρέμματα...αλλά στα άλλα δεν μπορείς να μας προτεινεις το ίδιο. Το κέρδος για σενα λοιπόν είναι ότι με το ύφος σου, φούσκωσες τους ασκούς του Στρατηγού Άνεμου. Καλήν εσπέραν λοιπόν...και συνέχισε να τηρεις την εντολή...!

Κυριε ή κυρία των 18.44 και 22.11 τώρα κάταλαβες τι έκανες με το ύφος της έπαρσης και της απαξίωσης με το οποίο απάντησες? Οι ασκοί του Στρατηγού Ανεμου....φούσκωσαν και απαιτούν ο καθένας να σιωπά και να κάνει τη δουλειά του σωστά και όπως ο νομοθέτης όρισε και δεν κρυβόμαστε στα ρέματα και σε ποιανού αρμοδιοτητα είναι ουτε μπαζώνουμε με αμμο γεφυρα που δεν εχει ευστάθεια!! Τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν ειναι η καραμέλα που θα κοροιδευουμε το κόσμο συνεχεια και δεν κανετε τίποτα! Ξυπνησε ο κοσμος!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.