Δύσκολη αποστολή για το Λεωνίδιο στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

Δύσκολη αποστολή για το Λεωνίδιο στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

Μάρτιος 28, 2017 - 15:30
0 σχόλια
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ, η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.
 
Μια κλήρωση που αποδείχτηκε δύσκολη για το Λεωνίδιο, αφού η κυπελλούχος ομάδα της Αρκαδίας καλείται να αντιμετωπίσει την κυπελλούχο Δυτικής Αττικής Ένωση Πανασπροπυργιακού - Δόξας την Τετάρτη 5 Απριλίου στον Ασπρόπυργο.
 
Η ώρα διεξαγωγής των πρώτων αγώνων (Τετάρτη 5/4) θα ανακοινωθεί σύντομα από την ΕΠΟ ενώ όσες ομάδες προκριθούν θα αγωνιστούν στις 12/4.
 
Το πρόγραμμα του 6ου ομίλου κληρώθηκε ως έξης:

1η αγωνιστική (5/4)

1. Ηρακλής Ψαχνών - Αστέρας Βλαχιώτη

2. Αργοναύτης Νέας Κίου - ΑΟ Ατλαντίς

Ένωση Πανασπροπυργιακού/Δόξας - Λεωνίδιο

2η αγωνιστική (12/4)

Νικητής 2 - Νικητής 3

Χωρίς αγώνα ο νικητής 1

Ποια είναι η αντίπαλος του Λεωνιδίου

Η Ένωση Πανασπροπυργιακού - Δόξας είναι σύλλογος του Ασπρόπυργου Αττικής που προήλθε από τη συνένωση που έγινε το 1995 των παλιών ομάδων "Πανασπροπυργιακός" και "Δόξα Ασπρόπυργου".
 
Στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία και βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 57 βαθμούς, ένα μόλις βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Θρασύβουλο Φυλής(58 β.) και έχοντας την δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση με 65 τέρματα έναντι 67 του Μανδραικού. 
 
Κυπελλούχος Δυτικής Αττικής στέφτηκε την Τετάρτη 15 Μαρτίου, καθώς επικράτησε στον τελικό επί του Μανδραικού με σκορ 3-1.
 
Από: leonidion.gr
Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.