Δυσκολεύει του Τόνσο για τον Αστέρα

Δυσκολεύει του Τόνσο για τον Αστέρα

Μάιος 16, 2018 - 12:04
0 σχόλια

Ο Μάτιν Τόνσο βρίσκεται στην Αργεντινή και δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το ποιο και που θα είναι το ποδοσφαιρικό του μέλλον την νέα αγωνιστική σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης να προχωράει κανονικά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Οι κιτρινομπλέ δεν φέρονται να είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ ακόμα τις αποφάσεις του Μάρτιν Τόνσο έχοντας βάλει σε ενεργοποίηση το plan b που υπήρχε αναφορικά με την θέση του οργανωτή.

Έτσι λοιπόν την δεδομένη χρονική στιγμή η αρκαδική ομάδα κοιτάει και άλλες περιπτώσεις επιτελικών μέσων με ποδοσφαιριστές που εδώ και αρκετό διάστημα έχουν βρεθεί στο μεταγραφικό μικροσκόπιο με τις περιπτώσεις τους να εξετάζονται με προσοχή.

Η πρόθεση των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης ήταν ευθύς εξ' αρχής η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάρτιν Τόνσο και έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες πριν αναχωρήσει ο 29χρονός άσος για την πατρίδα του με τον ίδιο να ζητά χρόνο μια και περιμένει κάτι καλύτερο για την καριέρα του γεγονός που κάνει την υπόθεση αυτή δύσκολη.

Είναι αλήθεια πως ο Μάρτιν Τόνσι κόλλησε πολύ καλά στην μεσαία γραμμή του Αστέρα Τρίπολης δημιουργώντας ένα εξαιρετικό τρίδυμο με τους επίσης συμπατριώτες του Μανουέλ Μουνάφο και Ματίας Ιγκλέσιας (απομένουν τα τυπικά για να ανανεώσει) όμως ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπαίνει σε διαδικασία αναμονής έχοντας βάλει πλώρη για τον αντικαταστάτη του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.