Δυσαρέσκεια κατοίκων για τα ημιτελή έργα του ΟΤΕ (pics)

Δυσαρέσκεια κατοίκων για τα ημιτελή έργα του ΟΤΕ (pics)

Σεπτέμβριος 21, 2017 - 13:00
8 σχόλια

Πολλά είναι τα παράπονα των κατοίκων της Τρίπολης για τις κακοτεχνίες που υπάρχουν στους δρόμους και στα πεζοδρόμια της πόλης, από τις εν εξελίξει  εργασίες των συνεργιών του ΟΤΕ.

Εδώ και μερικούς μήνες ο ΟΤΕ έχει προχωρήσει στην αντικατάσταση των ΚΑΦΑΟ με σκοπό να γίνει αναβάθμιση των δικτύων.

Η ανοιχτή, εδώ και 15 μέρες, τρύπα στον πεζόδρομο της οδού Δεληγιάννη στην Τρίπολη αποτελεί μία από τις πολλές ημιτελείς εργασίες που υπάρχουν από αυτή την αναβάθμιση .

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες πρόκειται για μία τρύπα η οποία είχε σκαφτεί και έχει κλείσει σε μεγάλο ποσοστό. Δεν έχει όμως τοποθετηθεί το ειδικό τούβλο το οποίο θα εξασφαλίσει την άρτια συνέχεια του πεζοδρόμου.

Για την αποφυγή ατυχήματος έχει τοποθετηθεί ένα ειδικό πορτοκαλί πλέγμα με σιδερόβεργες.

Οι αρμόδιοι πρέπει άμεσα να επαναφέρουν τον πεζόδρομο στην αρχική του κατάσταση για την αποφυγή πιθανού ατυχήματος.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Σε όλη την πόλη έχουν αφήσει ημιτελή έργα. Σε εμάς τρύπησαν και έβγαλαν πλάκες της πολυκατοικίας για να βγάλουν το παλιό ΚΑΦΑΟ και 2 μήνες τώρα δεν τις έχουν τοποθετήσει στην θέση τους. Έχει μείνει μια τρύπα παρόμοια με της φωτογραφίας... Δεν επιβλέπει κάποιος τα έργα???????

@17:54, πόσο δίκιο έχεις! Ενώ αν το έργο το έκανε το κράτος, με συνεργείο 20 δημοσίων υπαλλήλων που ένας σκάβει και 19 επιβλέπουν, θα ήταν όλα εντάξει

Δεν έχετε δει ακόμα τίποτα το τι σημαίνει ιδιωτικοποιηση του ΟΤΕ και της ΔΕΗ.Τα καλύτερα έρχονται!!!!!!!!

Η αναβάθμιση του δικτύου του ΟΤΕ στην πόλη μας με αντικατάσταση του χαλκού από οπτικές ίνες μέχρι τις καινούριες καμπίνες έγινε σε απίστευτα μικρό χρόνο. Οι υπεργολάβοι που είχαν αναλάβει δούλευαν μέχρι και αργά τα απογεύματα ή και το βράδυ. Από ότι γνωρίζω εκκρεμεί να δώσει ρεύμα η ΔΕΗ στις καινούριες καμπίνες. Ήδη έχουν απομακρυνθεί τα ΚΑΦΑΟ που αντικαταστάθηκαν και έχουν μείνει πολύ λίγες και μικρές ατέλειες. Μην είμαστε υπερβολικοί. Έγινε σημαντικό έργο σε ελάχιστο χρόνο. Για να είναι ολοκληρωμένο το άρθρο ένα τηλέφωνο στον εργολάβο θα ήταν χρήσιμο. Να έχουμε και την άποψη του αρμόδιου.

Είστε υπερβολικοί. Οι άνθρωποι πήγαν πρωί πρωί και την έκλεισαν με τσιμέντο. Όχι με κυβόλιθους! Ζήτω ο Δήμος Τρίπολης!!!

Ρε γκρινιάρη που έχει κυβολιθους η Δεληγιάννη εσει που τα ξέρεις ολα

Ρε Παύλος με το "εσει" με τσιμέντο είναι στρωμένος ο πεζόδρομος;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.