Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στην Κορινθία

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στην Κορινθία

Σεπτέμβριος 29, 2019 - 13:25
0 σχόλια

Συνελήφθησαν, προχθές (27.9.2019) το απόγευμα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 46 και 58 ετών, αντίστοιχα, για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Ειδικότερα, προχθές (27.9.2019) το απόγευμα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, πραγματοποίησαν έρευνα σε αγροτεμάχιο του 58χρονου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, όπου βρήκαν -46- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 3,40 μέτρων, τα οποία εκρίζωσαν και κατέσχεσαν, καθώς και δύο (2) αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,90 μέτρων, τα οποία επίσης, κατέσχεσαν. 

Όπως προέκυψε, ο 46χρονος καλλιεργούσε μαζί με τον 58χρονο την ανωτέρω φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και συνελήφθη.

Σε έρευνες που ακολούθησαν χθες (28.9.2019) το πρωί στις οικίες των ανωτέρω, στο Κιάτο και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• -1- περίστροφο κρότου λάμψης
• -2- κυνηγετικά όπλα τα οποία ο 58χρονος κατείχε παράνομα
• -2- γεμιστήρες
• -9- φυσίγγια
• -1- τσιγαριλίκι κάνναβης και
• -2,5- γραμμάρια σπόρων κάνναβης

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.