Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στη Λακωνία

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στη Λακωνία

Σεπτέμβριος 15, 2019 - 14:26
0 σχόλια

Συνελήφθησαν, χθες (14.9.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης και στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 40 και 28 ετών, αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα των παραβάσεων των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Ειδικότερα, χθες (14.9.2019) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, πραγματοποίησαν έρευνες στις οικίες των ανωτέρω, καθώς και σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 40χρονου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης και στο Γύθειο Λακωνίας, αντίστοιχα, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:

ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -523,1- γραμμαρίων,
-2- τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενα συνολικά από -1.408- γραμμάρια φυτού
ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, τύπου σοκολάτα, συνολικού βάρους -1,9- γραμμαρίων,
-873- σπόροι κάνναβης,
περίστροφο και -39- φυσίγγια,

 -1- κινητό τηλέφωνο και -1- κάρτα sim, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων και

καλλιεργητικός εξοπλισμός.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.