Δύο συλλήψεις για «φρουτάκια»

Δύο συλλήψεις για «φρουτάκια»

Οκτώβριος 04, 2015 - 13:05
0 σχόλια

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (3.10.2015) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 29 και 42 ετών, αντίστοιχα, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα-κλειστό κέντρο διασκέδασης, ιδιοκτησίας του 42χρονου και με προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος τον 29χρονο, όπου διαπιστώθηκε να έχουν εγκαταστήσει και να λειτουργούν ηλεκτρονικό υπολογιστή, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια».

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκε ο ανωτέρω υπολογιστής, καθώς και το χρηματικό ποσό των -500- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.