Δύο σταθμοί για να βαφτεί το ευρωπαϊκό τρένο «κιτρινομπλέ»

Δύο σταθμοί για να βαφτεί το ευρωπαϊκό τρένο «κιτρινομπλέ»

Απρίλιος 23, 2018 - 21:05
0 σχόλια

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η «κούρσα» για την κατάληψη της 5ης θέσης με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει το πάνω χέρι μιας και χρειάζεται δύο νίκες ή ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με την Ξάνθη μιας και έχει προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας!

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχει +12 γκολ στη διαφορά τερμάτων με την Ξάνθη, ενώ οι υπόλοιποι «μνηστήρες» έχουν αρχίσει ήδη να… ζουν χωρίς ευρωπαϊκά όνειρα αφού είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να προλάβουν το «τρένο» της 5ης θέσης ο Παναιτωλικός, ο Πανιώνιος και ο Λεβαδειακός.   

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει θεωρητικά ευκολότερο πρόγραμμα από την Ξάνθη. Αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Απόλλωνα, ενώ κλείνει την σεζόν στο Αγρίνιο. Οι «Ακρίτες» από την άλλη παίζουν με την Λάρισα και μετά ταξιδεύουν στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στο ποδόσφαιρο βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ, όμως το πλεονέκτημα έχει «κιτρινομπλέ» χρώμα και θα είναι έκπληξη να μείνει εκτός πεντάδας ο Αστέρας Τρίπολης.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (39): Απόλλων (Γ), Παναιτωλικός (Φ) 

ΞΑΝΘΗ (39): Λάρισα (Γ), Παναθηναϊκός (Φ) 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (35): Ολυμπιακός (Φ), Αστέρας (Γ)  

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (34): Πλατανιάς (Φ), Λεβαδειακός (Γ) 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (34): Ατρόμητος (Γ), Πανιώνιος (Φ)   

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.