Δύο στα δύο για τον Παναργειακό των Αρκάδων (vid)

Δύο στα δύο για τον Παναργειακό των Αρκάδων (vid)

Οκτώβριος 08, 2018 - 16:09
1 σχόλια

Την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας πανηγύρισε ο Παναργειακός επικρατώντας στην έδρα του με 2-1 του Α.Ο. Υππάτου στο Δημοτικό γήπεδο Άργους.

Στο βασικό σχήμα της ομάδας του Παναργειακού βρέθηκαν και οι τρεις Αρκάδες (Δημήτρης Κυριακόπουλος, Γιώργος Καδάς, Θοδωρής Μπούτας) έχοντας εξαιρετική παρουσία κξαι αγωνιζόμενοι σε όλο το 90λεπτό.

Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Όμυρος Συρεγγέλας ο οποίος μάλιστα πέτυχε και το πρώτο του γκολ με την φανέλα των "λύκων" ανοίγοντας το σκορ στο 15' με τον Μπριλάκη να κάνει το 2-0 στο 41' και τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο τελικό 2-1 με τον Λάμπρου με πέναλτι στο 86' σε ένα παιχνίδι με αρκετή αγωνία προς το φινάλε του.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ. Αντωνόπουλος): Φαρμάκης, Κυριακόπουλος, Καλύβας, Μπριλλάκης,Παναγιώτου (90’ Μουσταφά), Τσιμικλής, Παπασπύρος (70’ Καρούτης), Καδάς, Μπούτας, Συρεγγέλας (85’ Κρολ), Μπουντόπουλος (60’ Παιδάκης).

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Κ. Παρθενίου):  Μπαμπανιώτης, Δέδες, Λάμπρου, Βελέτης (46’ Ευθυμίου), Οικονομόπουλος, Καραμέρης (46’ Ταυταρίδης), Αργυρίου, Γκούμας, Κωστούλας, Πέππας (65’ Σπανός), Μπερνιδάκης (55’ Σπηλιώτης). (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος).

Φωτογραφία: Βασίλης Παπαδόπουλος-Eurokinissi

Βίντεο: ArgolidaPortal.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

ArgolidaPortal.gr Γ Εθνική - Παναργειακός - ΑΟ Υπάτου 2-1


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.