Δύο σημαντικά έργα ύδρευσης στις Ρίζες (photos+video)

Δύο σημαντικά έργα ύδρευσης στις Ρίζες (photos+video)

Μάιος 05, 2015 - 16:08
1 σχόλια

Αυτοψία στο έργο «Αντικατάσταση Αγωγού Ύδρευσης» στο χωρίο Ρίζες στην Τεγέα έκανε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Βόσνο, αλλά και από τον κ. Παπαδημητρίου  και τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ κ. Καρώνη προκειμένου να δει την εξέλιξη του έργου. Ένα έργο περίπου 11 χιλιόμετρα θα εκτελεστεί στο χωριό, το οποίο θα προσφέρει πιο ποιοτικό νερό στους κατοίκους των Ριζών. Να αναφέρουμε ότι το έργο είναι χρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ, και για αυτόν τον λόγο πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα. Ο υπεύθυνος του έργου ανέφερε ότι έως τον Σεπτέμβριο τους 2015 το έργο θα έχει παραδοθεί.

Ο δήμαρχος μίλησε για τη σημασία του έργου αυτού που εκτελείται ύστερα από αρκετά χρόνια. Επίσης, ανέφερε και ένα άλλο έργο που εξετάζεται, εκείνο του υδραγωγείου του Αγίου Νικολάου, το οποίο είναι 80 ετών. Παράλληλα με αυτό το έργο, θα γίνει αντικατάσταση του υδραγωγείου, καθώς συμφώνησαν με τον μηχανικό να πραγματοποιηθούν τα δύο έργα ταυτόχρονα.

Ο υπεύθυνος του έργου, μηχανικός Γιάννης Τσιάμας, όπως ανέφερε, αναλαμβάνει συνήθως έργα χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ. Μίλησε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι οι εργασίες θα εκτελεστούν μέσα το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα. Ακόμη, έκανε λόγο και για το υδραγωγείο του Αγίου Νικολάου. όπως είπε, το νερό προέρχεται από πηγές και θα παρέχεται στους κατοίκους δωρεάν. Επίσης, ζήτησε την κατανόηση των κατοίκων, διότι ενδεχομένως δεν θα έχουν παροχή νερού για μια-δυο μέρες και κάποια τμήματα του δρόμου θα παραμένουν κλειστά κάθε τόσο.

Το έργο αυτό θα βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων, παρέχοντάς τους καλύτερο νερό προς κατανάλωση.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr «Αντικατάσταση Αγωγού Ύδρευσης» στις Ρίζες


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Για 11 μέτρα σωλήνα πήγε όλος αυτός ο σύρφετός να κάνει "αυτοψία" και για να βγάλει φωτιγραφίες???? ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.