Δυο πρωτιές για την Αντωνίου της ΑΕΚ Τρίπολης στο Χαϊδάρι

Δυο πρωτιές για την Αντωνίου της ΑΕΚ Τρίπολης στο Χαϊδάρι

Ιούλιος 16, 2019 - 15:50
0 σχόλια

Το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται περισσότερο θερμό από ότι το είχαν υπολογίσει οι αθλητές και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης συμμετέχουν και διακρίνονται ολοένα και περισσότερο στα τουρνουά όπου συμμετέχουν. Αυτή την φορά η Αναστασία Αντωνίου μετά την επιτυχία της στο πρόσφατο τουρνουά της Γλυφάδας, έλαβε μέρος σε ακόμα ένα open στην Αθήνα και κατάφερε να μπεί τόσο στα μονά , όσο και στα μικτά διπλά στην τετράδα του τουρνουά κατακτώντας δύο 3ες θέσεις.

Στο τουρνουά που έγινε στον ΟΑ Χαιδαρίου η Αντωνίου στα μονά, και ύστερα από την επιτυχία της στους ομίλους έφτασε στο 8άρι κυρίως ταμπλό, όπου επικράτησε της Βουκάλη με 2-0 σετ (60 61). Στα ημιτελικά ηττήθηκε από την Αργυρού με 2-0 σετ (61, 62) κατακτώντας την 3η θέση. Για την Ιστορία η Αργυρού κατέκτησε το τρόπαιο της 1ης θέσης.

Στα μικτά διπλά η Αντωνίου με συμπαίχτη τον Λιόση επικράτησαν του ζευγαριού Μετζελοπούλου – Βασίλα με 2-0 σετ (64,64) και αυτό του Στεφανόπουλου – Μιχάλα με το ίδιο σκορ (63, 62). Στα ημιτελικά ηττήθηκαν από το ζευγάρι Βασιλιάδη – Ζανίκα με 2-0 σετ (62-64), οι οποίοι κατέκτησαν και την 1η θέση του τουρνουά.

Πολλά συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στην αθλήτρια μας Αντωνίου Αναστασία, η οποία αν και φοιτήτρια μένει συνεπείς τόσο τις αγωνιστικές της συνήθειες όσο και τις διακρίσεις της, σε όποιο τουρνουά και αν συμμετέχει. Επόμενο τουρνουά για την Αντωνίου αυτό του Athlisis Open στο οποίο έχει πολύ καλή αγωνιστική παράδοση.  

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.