Δύο Πανελλαδικές διακρίσεις για την Λαμπροπούλου της ΑΕΚ Τρίπολης

Δύο Πανελλαδικές διακρίσεις για την Λαμπροπούλου της ΑΕΚ Τρίπολης

Σεπτέμβριος 30, 2016 - 13:36
0 σχόλια

Όχι μια αλλά δύο Πανελλαδικές διακρίσεις είχε η αθλήτρια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με την Λαμπροπούλου Σήλια στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 12 ετών στο 4ο Ε2. Οι αγώνες έγιναν στην Κέρκυρα και η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης κατέλαβε την 1η θέση στα μονά και την 2η στα διπλά σε ένα τουρνουά όπου οι εμφανίσεις της ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτικές.

Στην κατηγορία του μονού η Σήλια nο8 του κυρίως ταμπλό πέρασε τον πρώτο γύρο με bye και στον δεύτερο επικράτησε της Σφίντζερης (Α.Γ.Ο Φιλιππιάδας) με 2-0 σετ (62-61). Στην 8άδα αντίπαλος της Λαμπροπούλου ήταν η Παπαπαναγιώτου (Α.Ο.Α Αττικός Ήλιος) την οποία και κέρδισε με 2-0 σετ (62, 75). Η συγκεκριμένη νίκη επί του no3 του ταμπλό και με τον τρόπο που ήρθε, μετά από συναρπαστικό 2ο σετ πολλών ανατροπών έδωσε φτερά στην αθλήτρια της ΑΕΚ που στον ημιτελικό επικράτησε του no1 της αθλήτριας Κοντολαιμάκη (Α.Ο Λάτω Αγ. Νικολάου) με 2-0 σετ 62, 61. Στον τελικό το no2 η αθλήτρια Πασίδου από τον Γ.Α.Σ Ερμή δυσκόλεψε την Λαμπροπούλου, αλλά η εμφάνιση τα αθλήτριας από την ΑΕΚ ήταν πολύ ουσιώδης με αποτέλεσμα να επιβληθεί με 2-1 σετ (36, 62, 61) κατακτώντας έτσι την 1η θέση στο πρώτο Ε2 για την φετινή χρονιά.

Η Λαμπροπούλου, όμως συμμετείχε και στα διπλά με συμπαίχτρια την Πασίδου από τον Γ.Α.Σ Ερμή, με την οποία κατάφεραν να κατακτήσουν την 2η θέση χάνοντας στον τελικό από τις Κάσση – Ιωαννίδη ( Α.Ο.Α Χαιδαρίου – Ο.Α Ιωαννίνων) με 2-0 σετ (75, 62). Στον δρόμο για τον τελικό επικράτησαν διαδοχικά των Παππά – Κανδρέλη (Α.Σ.Α Ιωαννίνων) με 2-0 σετ (60, 61) και επί των Παπαπαναγιώτου – Κοντολαιμάκη (Α.Ο.Α Αττικός Ήλιος - Α.Ο Λάτω Αγ. Νικολάου) με 2-1 σετ (62, 46, 10-8).

Πολλά συγχαρητήρια για την αθλήτρια μας Λαμπροπούλου που κατέκτησε διπλή Πανελλαδική διάκριση, τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία της στην φετινή αγωνιστική χρονιά. Οι διακρίσεις της αποτελούν δείγμα της πολύ ολοκληρωμένης δουλειάς που γίνεται στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης από τους προπονητές του ομίλου Παπαδόπουλο, Χατζηγιάννη και Γκουντάνη. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.