Δύο νεκροί στο Αντίρριο από την κακοκαιρία - Μετά το μεσημέρι ανοίγει η ΕΟ Αθηνών - Κορίνθου

Δύο νεκροί στο Αντίρριο από την κακοκαιρία - Μετά το μεσημέρι ανοίγει η ΕΟ Αθηνών - Κορίνθου

Νοέμβριος 25, 2019 - 10:26
0 σχόλια

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε σήμερα το πρωί και ο δεύτερος άνδρας που αγνοείτο από χθες το βράδυ, μετά την ανατροπή ιστιοφόρου στην ανατολική προβλήτα του Αντιρρίου.

Ο άνδρας εντοπίστηκε στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Αντιρρίου κατά την διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιούσαν το Λιμενικό, πυροσβεστικό πλοιάριο από την Πάτρα και άνδρες της 2ης ΕΜΑΚ.

Υπενθυμίζεται, ότι σήμερα τα ξημερώματα είχε εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις και ο άλλος άνδρας που επέβαινε στο ίδιο ιστιοφόρο.

Στο μεταξύ, μεγάλα προβλήματα έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει από τα ξημερώματα την Αττική και στην κυκλοφορία. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση από  τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας κλειστή είναι λόγω συσσώρευσης υδάτων και φερτών υλικών η Νέα Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τα διόδια της Ελευσίνας έως τα διόδια Καλαμακίου καθώς και η Παλαιά Εθνική Οδός σε διάφορα σημεία από την Κινέττα έως τους Αγίους Θεοδώρους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών της Εθνικής Οδού το ρεύμα προς Αθήνα αναμένεται να ανοίξει γύρω στις 09:00-10:00 και το ρεύμα προς Κόρινθο γύρω στις 12:00-13:00.

kathimerini.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.